Libraria Bizantina / Vezi toate / Editura Bizantina / Carte / Religie / Spiritualitate / Strainul - roadele linistirii (Georgios Mantzaridis)
Strainul - roadele linistirii (Georgios Mantzaridis)
de Georgios Mantzaridis
(0 opinii)
Cod produs: CTD-202
Autor: Georgios Mantzaridis
Editura: Bizantina

Pret: 28,00 lei

Strainul - roadele linistirii, de Georgios Mantzaridis - Editura Bizantina, 2017 Roadele linistirii, ale isihiei, despre care vorbeste aceasta carte, punandu-ne in fata cateva din cele mai s...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Strainul - roadele linistirii (Georgios Mantzaridis)
Strainul - roadele linistirii (Georgios Mantzaridis)

(0 opinii)

Pret: 28,00 lei

Strainul - roadele linistirii, de Georgios Mantzaridis - Editura Bizantina, 2017

Roadele linistirii, ale isihiei, despre care vorbeste aceasta carte, punandu-ne in fata cateva din cele mai spectaculoase exemple intrupate in viata si personalitatea unor parinti contemporani cu noi, in mare parte, roadele linistirii, asadar, sunt rodite de harul dumnezeiesc revarsat in cei care au reusit sa intoarca spatele lumii si sa se aseze cu fata spre Dumnezeu, nu fizic evident, ci in duh, cu vrerea, cu hotararea mintii si mai ales a inimii.

Cartea are forta extraordinara a cuvantului redus la esential, decantat la maximum prin filtrele unei vieti inchinate gandirii teologice, dar inainte de orice inchinate lui Dumnezeu si semenilor, iesit din creuzetul propriei experiente a dumnezeirii si a sfinteniei. Marturisesc faptul ca nu am intalnit la altcineva atata limpezime in exprimarea celor mai adanci adevaruri ale credintei noastre, asemenea formulari scurte cu o cuprindere nemarginita de intelesuri, istorisiri cu o forta de convingere pe care o au numai marturiile nemijlocite.

De altfel, Georgios Mantzaridis, pentru cei care l-au cunoscut, face parte el insusi din ceata celor pe care-i prezinta aici, fiind asezat pe calea isihiei si beneficiind de roadele acesteia. Semnul acestei asezari este tocmai capacitatea de intelegere a lucrurilor pe care le prezinta si puterea pe care o imprima cuvantului. Pr. Constantin Coman in Cuvantul inainte

citeste mai mult
Traducere:
Pr. Constantin Coman
Editura:
An aparitie:
2017
Coperta:
Brosata
Nr. pagini:
142
Limba:
Romana
Cod:
978-606- 8112-44- 2

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie