Scrieri spirituale, Vladimir Ghika
de Monseniorul Vladimir Ghika
(0 opinii)
Cod produs: CTS-2265
Autor: Monseniorul Vladimir Ghika
Editura: Ecou Transilvan

Pret: 38,54 lei

Scrieri spirituale , de Monseniorul Vladimir Ghika, volum aparut la editura Ecou transilvan Volumul de fata precum, si toate suitele de meditatii publicate in timpul vietii sale constituie...
citeste mai mult

Scrieri spirituale, Vladimir Ghika
Scrieri spirituale, Vladimir Ghika

(0 opinii)

Pret: 38,54 lei

Scrieri spirituale , de Monseniorul Vladimir Ghika, volum aparut la editura Ecou transilvan

Volumul de fata precum, si toate suitele de meditatii publicate in timpul vietii sale constituie adevarate calauze spirituale care n-ar trebui sa lipseasca din nici o casa. Ele ne propun prac­tici fundamentale de viata spirituala, jalonand calea ezitanta a vietilor noastre cu reperele necesare recunoasterii adevarului, cu reperele reevaluarii relatiilor interumane si cu cele ale autocunoasterii.

Fara indoiala, bogata invatatura a Mgr. Ghika este, pe de o parte, rodul unei vaste experiente spirituale per­sonale, izvorata din indelungate cautari, rugaciuni, meditatii si contemplari; pe de alta parte, rodul unei profunde inves­tigatii asupra sufletului uman, cu posibilitatile lui multiple de realizare, dar si cu scaderile si defectele lui ascunse, ca tot atatea surse de pacat.

Privirea autorului ramane mereu plina de noutate, surpriza si prospetime, indreptata atent asupra noastra si semenilor nostri, asupra relatiilor dintre noi si relatiilor noastre esentiale: cu universul, cu Dumnezeu.

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
9789738099029

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie