Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Psihologie / Motivationala / Ralph BRUKSOS | Schimbarea ca oportunitate
Ralph BRUKSOS | Schimbarea ca oportunitate
de Ralph BRUKSOS
(0 opinii)
Cod produs: LB-2020-0134
Autor: Ralph BRUKSOS
Editura: Curtea Veche Publishing

Pret: 21,20 lei

Ralph BRUKSOS    |    Schimbarea ca oportunitateReinventeaza-ti viitorul prin cele 8 stadii ale schimbariiCurtea Veche, 2010Colectia Carti Cheie – coordonata de Doru SOMESANTraducere din lim...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Ralph BRUKSOS | Schimbarea ca oportunitate
Ralph BRUKSOS | Schimbarea ca oportunitate

(0 opinii)

Pret: 21,20 lei

Ralph BRUKSOS    |    Schimbarea ca oportunitate

Reinventeaza-ti viitorul prin cele 8 stadii ale schimbarii

Curtea Veche, 2010

Colectia Carti Cheie – coordonata de Doru SOMESAN

Traducere din limba engleza de Florina MECHENICI

||||

Daca vreti sa va schimbati, sa evoluati, cineva sau ceva va aparea in viata voastra pentru a va ajuta.

Pentru unii, poate fi vorba chiar de aceasta carte.

RALPH BRUKSOS

Introducere – Descoperirea partii bune a lucrurilor/ e x t r a s

Am ajuns la Seattle, biroul meu din Washington, la 6:20 in dimineata respectiva. Telefonul suna in timp ce faceam cafea.

„Ai auzit despre Ralph?” Era pretenul meu, George, care suna sa-mi spuna ca Ralph Plamen, prietenul, mentorul si ghidul meu spiritual, fusese impuscat in Los Angeles cu o noapte in urma. Ralph Palmer a fost si ramane unul dintre cei mai de seama oameni din viata mea, un ins generos, cu un extraordinar simt al umorului. Era, de asemenea, un jucator de golf pasionat si jucam impreuna destul de des.

Uluit, il intreb pe George: „Mai traieste?” El imi raspunde: „Nu stiu.”

Am sunat imediat la spital si mi-a raspuns o doamna. Am rugat-o sa intrebe asistentele de un pacient pe nume Ralph Palmer. Spre surprinderea mea, in locul unei asistente, mi-a raspuns Ralph. L-am intrebat apoi, simtindu-ma usurat sa aflu ca mai era in viata: „Ce s-a intamplat?”

Cu o voce slaba, vechiul meu prieten mi-a povestit cum a plecat spre Los Angeles cu o zi in urma pentru a participa la o prezentare. Asa cum facea intotdeauna cand calatorea in alt oras, s-a dus la un meci de baseball.

Pe drumul de intoarcere de la stadion Ralph a parcat masina la ceva distanta de motel. In timp ce traversa parcarea bine iluminata, a vazut un barbat care se apropia de el, venind din stanga. Barabatul i-a spus: „Scuzati-ma domnule. Aveti un minut la dispozitie?” Apoi Ralph a vazut un alt barbat apropiindu-se de el din dreapta, care a spus: „Doar un minut domnule. Vreau sa va intreb ceva.” Ralph s-a decis instantaneu sa fuga catre intarea in motel. Insa nu l-a vazut si pe un al treilea barbat care venea din spate, scotand la iveala un pistol si tragand, ranindu-l pe Ralph in spate.

citeste mai mult
Autor:
An aparitie:
2010

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie