Psaltirea, Institutul Biblic
(0 opinii)
Cod produs: C1449

Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa

Pret: 50,20 lei

Psaltirea editie 2016 - Editura Institutului Biblic si de Misiune OrtodoxaPsalmul este liniste a sufletelor, preot al pacii; potoleste tulburarea si valvataia gandurilor, inmoaie mania sufle...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Psaltirea, Institutul Biblic
Psaltirea, Institutul Biblic

(0 opinii)

Pret: 50,20 lei

Psaltirea editie 2016 - Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa

Psalmul este liniste a sufletelor, preot al pacii; potoleste tulburarea si valvataia gandurilor, inmoaie mania sufletului si il infraneaza pe cel desfranat. Psalmul leaga prietenii, ii uneste pe cei dezbinati, ii impaca pe cei invrajbiti. Prin urmare, cine se mai poate socoti vrajmas al celui impreuna cu care a inaltat acelasi glas catre Dumnezeu? Cantatul psalmilor aduce, asadar, cel mai mare bun: dragostea.

Cantatul impreuna este ca o cununa care conduce la unire, armonizand poporul in simfonia unui singur cor. Psalmul ii pune la fuga pe demoni si ii aduce pe ingeri intr-ajutor; este arma pentru frica de noapte, odihna pentru ostenelile zilei; este ocrotire a pruncilor, podoaba celor in floarea varstei, mangaiere batranilor, giuvaier foarte potrivit femeilor. Populeaza pustiurile, linisteste pietele; este abecedar pentru incepatori, propasire pentru cei ce inainteaza, statornicie pentru cei desavarsiti. Este glas al Bisericii.

citeste mai mult
An aparitie:
2016
Limba:
Romana
Cod:
978-973-616-400-2

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie