Peninsula interzisa
de Alain Durel
(0 opinii)
Cod produs: CTD-2010
Autor: Alain Durel
Editura: Philobia

Pret: 35,70 lei

Peninsula interzisa , Alain Durel - Editura Philobia Calatoria initiatica a unui francez pe drumurile abrupte ale sfantului munte, dublata de trecereaunui occidental la ortodoxie. Muntele At...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Peninsula interzisa
Peninsula interzisa

(0 opinii)

Pret: 35,70 lei

Peninsula interzisa , Alain Durel - Editura Philobia

Calatoria initiatica a unui francez pe drumurile abrupte ale sfantului munte, dublata de trecereaunui occidental la ortodoxie. Muntele Athos sau internationala monahala unde alchimia dorintei se numeste asceza si devine un antrenament permanent pentru constructia Omului in totalitatea lui. Muntele Athos sau trinitatea frumosului: a naturii, a liturghiei si a chipului calugarilor. Muntele Athos sau lumea populata de sihastrii care l-ar urma pe Hristos pana in infern, de calugari care nu se roaga, ci devin rugaciune, de parinti spirituali geniali si de vagabonzi celesti clarvazatori, practicanti ai nebuniei asumate, cea mai radicala forma de asceza.

Putini au cunoscut indeaproape viata calugarilor de acolo, cu obiceiurile, riturile, singuratatea, zbuciumul sau pacea lor. Maretia acelei lumi, adancimea invataturilor, aparenta nebunie sau inalta spiritualitate, severitatea randuielilor si incredibila libertate, misticismul sau paranormalul, toate sunt povestite de un occidental intors in lume dupa mai bine de un an petrecut la Athos. Ce alta mare aventura i-a mai ramas omului modern, daca nu cea a descoperirii de sine si de Dumnezeu?

Sursa: www.philobia.com

citeste mai mult
Autor:
Editura:
An aparitie:
2015
Coperta:
Brosata
Dimensiuni:
13 x 20 cm
Nr. pagini:
216
Limba:
Romana
Cod:
978-606-8560-39-7

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie