Pasunile Raiului
de John Steinbeck
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7341
Autor: John Steinbeck
Editura: Polirom

Pret: 24,09 lei

Pasunile Raiului, de John Steinbeck, volum aparut la editura Polirom Pasunile Raiului este locul aflat dincolo de bine si dincoace de rau al lui Steinbeck. Las Pasturas del Cielo, cum ii spu...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Pasunile Raiului
Pasunile Raiului

(0 opinii)

Pret: 24,09 lei

Pasunile Raiului, de John Steinbeck, volum aparut la editura Polirom

Pasunile Raiului este locul aflat dincolo de bine si dincoace de rau al lui Steinbeck. Las Pasturas del Cielo, cum ii spun, uimiti, cei care-l descopera, are puterea de a renaste sperante, dar si de a sterge fara urma destinele cele mai fericite; este locul unde se nasc copii incredibil de frumosi, insa lipsiti de binecuvintarea spiritului, dar si locul unde apar, ca-ntr-un Macondo cu spirite ascunse, fiinte ciudate, oameni mici cu puteri stranii, un copil urit, cu sufletul senin precum al animalelor din padure si dovedind talente nebanuite. In aceasta parte idilica de lume, calatori veniti din toate colturile pamintului vin sa-si intemeieze familii, sa-si uite trecutul nefericit ori sa-si cladeasca o casa nemaivazuta, pentru ca apoi sa dispara, lasind loc altor povesti pline de speranta. Pe masura ce viata fiecareia dintre aceste familii isi urmeaza cursul, Steinbeck le dezvaluie dezamagirile, pornirile neasteptate care farimiteaza, bucata cu bucata, armonia si visele ce le-au adus fericirea.

„Vioi, realist, comic pe alocuri si fara pasaje inutile, stilul lui Steinbeck este apreciat pentru originalitatea frazei si a scenelor pe care le creeaza.” ( The New York Times Book Review )

citeste mai mult
Traducere:
Dumitru Mazilu
Editura:
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
978-973-46-3332-6

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie