Parinti si copii, Vol. II
de Arhim. Simeon KRAIOPOULOS
(0 opinii)
Cod produs: CPPA-237
Autor: Arhim. Simeon KRAIOPOULOS
Editura: Bizantina

Pret: 23,00 lei

Parinti si copii, Vol. II, de Arhim. Simeon KRAIOPOULOS - editura Bizantina Cititorul care a mai avut contact cu scrierile părintelui Kraiopoulos, în special cu primul volum din Părinți și c...
citeste mai mult

Parinti si copii, Vol. II
Parinti si copii, Vol. II

(0 opinii)

Pret: 23,00 lei

Parinti si copii, Vol. II, de Arhim. Simeon KRAIOPOULOS - editura Bizantina

Cititorul care a mai avut contact cu scrierile părintelui Kraiopoulos, în special cu primul volum din Părinți și copii , va regăsi și de această dată același ton luminat și deschis, aceeași fundamentare a ideilor pe experiența de duhovnic și aceeași abordare profund teologică cu care părintele ne-a obișnuit și ne-a cucerit în celelalte scrieri ale dânsului publicate până acum la noi. Cei, însă, care sunt la primul contact, trebuie să știe că aceasta nu este o carte care își dorește să trateze exhaustiv o nouă metodă sau o rețetă sigură de a crește copii.

Având în vedere mai ales faptul că omiliile pe această temă au prin excelență un caracter oral, discursul părintelui nu este unul sistematic, unul după care s-ar putea „lua notițe”, cum sunt cele bazate exclusiv pe psihologia și pedagogia lumească. Mai mult decât un cumul de informație, ceea ce își dorește autorul să ne rămână după terminarea acestei cărți este o viziune unitară a conceptului de educație a copiilor, un mod de abordare și câteva premise care vor ajuta pe părinți să se descurce în cele mai diverse situații. Cititorul va observa, așadar, faptul că nu există o împărțire strictă pe capitole, și chiar că autorul se va repeta de fiecare dată când este vorba despre o idee sau concept pe care le consideră de o importanță foarte mare.

citeste mai mult
Limba:
Romana
Cod:
6422752000888

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie