Pantofiorii rosii
de Maria Housden
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7170
Autor: Maria Housden
Editura: Philobia

Pret: 24,15 lei

Pantofiorii rosii, de Maria Housden - carti ficitune autori straini Libraria Bizantina Traducere din limba engleza de Renata Ungureanu. "Pantofiorii rosii" ne emotioneaza cum numai "Love...
citeste mai mult

Pantofiorii rosii
Pantofiorii rosii

(0 opinii)

Pret: 24,15 lei

Pantofiorii rosii, de Maria Housden - carti ficitune autori straini Libraria Bizantina Traducere din limba engleza de Renata Ungureanu.

"Pantofiorii rosii" ne emotioneaza cum numai "Love story" ne-a emotionat. Cu o diferenta: aici este vorba de lucrul de care o mama se teme cel mai tare - moartea propriului copil. Maria Housden ne povesteste experienta prin care a trecut, din momentul in care Hannah, fetita ei de trei ani, a fost diagnosticata cu o forma de cancer incurabil si pana la moartea sa, un an mai tarziu.

Veti citi si va veti minuna de puterea, de maturitatea si seninatatea unui copil care sta sa moara. Veti citi si va veti inchina in fata lectiilor de viata pe care Hannah le da, prin bucuria ei nemarginita de a trai, cum este faptul ca si-a purtat pantofiorii rosii de lac pana si in sala de operatii si pe patul de spital, in timpul chimioterapiei. Veti citi, veti plange si va veti bucura.

Sursa: www.philobia.com

citeste mai mult
Autor:
Editura:
An aparitie:
2011
Nr. pagini:
232
Limba:
Romana
Cod:
978-606-92914-7-4

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie