Orb prin Gaza
de Aldous Huxley
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7288
Autor: Aldous Huxley
Editura: Polirom

Pret: 24,03 lei

Orb prin Gaza , Aldous Huxley - Editura Polirom Traducere din limba engleza si note de Irina Eliade Unul dintre cei mai reprezentativi si mai influenti scriitori ai secolului XX Orb prin Gaz...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Orb prin Gaza
Orb prin Gaza

(0 opinii)

Pret: 24,03 lei

Orb prin Gaza , Aldous Huxley - Editura Polirom

Traducere din limba engleza si note de Irina Eliade Unul dintre cei mai reprezentativi si mai influenti scriitori ai secolului XX Orb prin Gaza surprinde criza spirituala a societatii londoneze dintre cele doua razboaie mondiale. Presarat cu numeroase detalii din viata autorului, romanul urmareste evenimentele semnificative din viata lui Anthony Beavis, un intelectual macinat de sentimentul inutilitatii propriei existente, si a cercului sau restrins de prieteni.

Alternind in permanenta planurile temporale, naratiunea acopera o perioada de mai bine de treizeci de ani – moartea timpurie a mamei lui Anthony, relatiile amoroase cu Mary Amberley si apoi cu fiica ei, Helen, participarea la revolutia din Mexic impreuna cu Mark Staithes –, descriind eforturile protagonistului de a iesi din starea sa de inertie si de a da un sens propriei existente. Tehnica narativa a contrapunctului confera prozei lui Huxley o uimitoare muzicalitate si originalitate.

Sursa: www.polirom.ro

citeste mai mult
Autor:
Traducere:
Irina Eliade
Editura:
An aparitie:
2015
Coperta:
Brosata
Dimensiuni:
10.60 x 18 cm
Nr. pagini:
520
Limba:
Romana
Cod:
978-973-46-5576-2

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie