• O viata de taranca
    O viata de taranca

    O viata de taranca ...

Cod produs: CTDB-765

O viata de taranca

Autor: Marghiolita Huzum

O viata de taranca , de Marghiolita Huzum - carti memorii Libraria Bizantina Cu o prefata de Costion Nicolescu Autoarea noastra a venit pe lume in 1931. A primit la botez numele Marghioal...

Pret: 12,53 lei

Cantitate:

O viata de taranca , de Marghiolita Huzum - carti memorii Libraria Bizantina

Cu o prefata de Costion Nicolescu Autoarea noastra a venit pe lume in 1931. A primit la botez numele Marghioala, un nume cam urat, considera ea. Se bucura, insa, ca poate fi apelata cu diminutivul Marghiolita, care-i place. De altfel, cu acest diminutiv semneaza si cartea de fata. Si tot astfel ii vom spune si noi pe tot parcursul acestui comentariu.

A fost a patra din opt copii. Numai ca cei care au precedat-o au murit de mici. Era ca o zvarluga. Ii placea mult sa invete. In clasa I-a a luat premiul II, dar apoi, pana intr-a V-a, numai premiul I. Si asta cu invatatori diferiti... E confortanta intalnirea aceasta cu MarghiolitaHuzum, o taranca atat de simpla dupa vorba, dupa port, atat de minunata in trairile ei si in faptuirile ei jertfitoare, una dintre icoanele vii ale acestui neam de stirpe dumnezeiasca.

Autor:
Marghiolita Huzum
Editura:
Fundatia Sfintii Inchisorilor
An aparitie:
2014
Limba:
Romana
Cod:
978-606-93464-6

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua