Muntele Sfatului Rau
de Amos Oz
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7442
Autor: Amos Oz
Editura: Humanitas

Pret: 27,94 lei

Muntele Sfatului Rau, de Amos Oz - carti fictiune autori israelieni Libraria Bizantina Kerem Avraham, un cartier de la periferia Ierusalimului, undeva la granita cu desertul, o aglomerare pi...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Muntele Sfatului Rau
Muntele Sfatului Rau

(0 opinii)

Pret: 27,94 lei

Muntele Sfatului Rau, de Amos Oz - carti fictiune autori israelieni Libraria Bizantina

Kerem Avraham, un cartier de la periferia Ierusalimului, undeva la granita cu desertul, o aglomerare pitoreasca de oameni dintre cei mai diversi, comercianti, gospodine, oameni de stiinta, medici, muncitori, o multime de copii colindand strazile de dimineata pana seara, imigranti veniti din Europa de Est care vorbesc o ebraica stricata sau nu o vorbesc deloc. Un adevarat Turn Babel in care nu mai exista nici o ierarhie clara, totul in atmosfera de incertitudine ce domina Tara Sfanta la inceputul anilor '40.

„O carte despre interregn, despre amurgul unei epoci si rasaritul alteia. O carte despre anxietati profunde, dar si despre mari sperante. Cred ca fiecare cititor roman care a trecut printr-o experienta marcata de o schimbare istorica majora sau a suportat consecintele acesteia se poate regasi in carte.“ (Amos OZ, mai 2012)

citeste mai mult
Autor:
Traducere:
Any Shilon
Editura:
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
978-973-689-520-3

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie