Miramar
de Naghib Mahfuz
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7390
Autor: Naghib Mahfuz
Editura: Humanitas

Pret: 23,12 lei

Miramar , de Naghib Mahfuz, volum aparut la editura Humanitas Un jurnalist pensionat, un barbat usuratic, dezamagit in dragoste si decis sa-si deschida o afacere, un realizator de programe r...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Miramar
Miramar

(0 opinii)

Pret: 23,12 lei

Miramar , de Naghib Mahfuz, volum aparut la editura Humanitas

Un jurnalist pensionat, un barbat usuratic, dezamagit in dragoste si decis sa-si deschida o afacere, un realizator de programe radio, un contabil ce intra intr-o retea de traficanti, un batran cinic, cu vederi politice intrasigente si o taranca tanara, fugita din satul natal pentru a scapa de o casatorie aranjata de bunicul ei, se intalnesc in pensiunea grecoaicei Mariana din Alexandria.

Patru dintre ei povestesc intamplari din traiul lor in comun si fac eforturi sa convietuiasca, isi amintesc de stralucirea orasului cosmopolit de pe Mediterana la inceputul secolului al XX-lea si incearca sa isi gaseasca drumul in Egiptul anilor '60. Si toti, intr-un fel sau altul, o iubesc pe Zohra, taranca tanara, harnica, tenace, hotarata se se emancipeze fara a renunta la valorile traditionale. Dar mica si fragila comunitate a pensiunii Miramar se destrama dupa ce pensiunea devine scena unei tragedii inexplicabile.

citeste mai mult
Autor:
Traducere:
Irina Vainovski-Mihai
Editura:
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
9789736895258

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie