Mancaruri de sarbatori
de Garoafa COMAN
(0 opinii)
Cod produs: C108
Autor: Garoafa COMAN
Editura: Bizantina

Pret: 55,00 leiPret vechi: 85,00 lei

Mancaruri de sarbatori, de Garoafa Coman - Editura BizantinaM-am gandit ca as putea sa ofer tinerelor gospodine, celor pe care le cunosc si celor pe care nu le cunosc, un modest indrumar cul...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Mancaruri de sarbatori
Mancaruri de sarbatori

(0 opinii)

Pret: 55,00 leiPret vechi: 85,00 lei

Mancaruri de sarbatori, de Garoafa Coman - Editura Bizantina

M-am gandit ca as putea sa ofer tinerelor gospodine, celor pe care le cunosc si celor pe care nu le cunosc, un modest indrumar culinar pentru inceputul casniciei lor, cu indemnul de a se stradui sa-si bucure si pe aceasta cale sotii si copiii.

Pentru ca am gustat din plin bucuria impreuna-petrecerii de sarbatori cu copiii, cu fratii si nepotii, cu prietenii, daruiesc umilul meu efort tuturor mamelor care - nu ma indoiesc nicio clipa - cunosc gustul bucuriei produse de incantarea celor dragi cu prilejul marilor sarbatori.

M-am oprit la cele mai mari douasprezece sarbatori de peste an - in fruntea carora se afla Craciunul si Pastele - pe care le numim si praznice imparatesti, intrucat sunt dedicate evenimentelor importante din viata Domnului Hristos si a Maicii Domnului. Acestea sunt, toate, adanc asezate in constiinta noastra.

Meniurile propuse nu sunt, cu mici exceptii, nici pretentioase si nici rare. Asa cum se poate constata din fotografii, pe toate le-am realizat pentru familia mea, chiar in zilele sarbatorilor respective. Nu sunt foarte elaborate, ci au fost alcatuite in functie de produsele disponibile sau la indemana de procurat, la momentul respectiv.

citeste mai mult
Autor:
Editura:
An aparitie:
2012
Coperta:
Cartonata
Dimensiuni:
22,5 x 28,5 cm
Nr. pagini:
232
Limba:
Romana
Cod:
978-606-8112-22-0

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie