In exclusivitate la Editura Bizantina - Epistolele lui Gheron Iosif Isihastul

Icoane bizantine noi - reproduceri cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie)

Icoana Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil?&nbs..

Icoana Acoperamantul Maicii Domnului - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Acoperamantului Maicii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Acoperamantului Maicii Domnului?&nbs..

Icoana Mantuitorului, Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului, Manastirea Vatopedi, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului, Manastirea Vatopedi? Icoana..

Icoana Sfantului Ierarh Nicolae - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Ierarh Nicolae, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Ierarh Nicolae? Icoana Sfantului Ierarh Ni..

Icoana Rastignirea Domnului - Icoana cu matase si foita de aur, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Rastignirii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Rastignirii Domnului? Icoana Rastignirii Domnului provin..

Icoana Mantuitorul Arhiereu pe tron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului Arhiereu pe tron, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului Arhiereu pe tron? Icoana Mantuit..

Icoana Sfantul Cuvios Porfirie Kavsokalivitul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Cuvios Porfirie Kavsokalivitul, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Cuvios Porfirie Kavsokalivitul?..

Icoana Sfantul Cuvios Paisie Aghioritul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Cuvios Paisie Aghioritul, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Cuvios Paisie Aghioritul? Icoana..

Icoana Mantuitorului pe Tron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului pe Tron, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului pe Tron? Icoana Mantuitorului pe Tronprov..

Icoana Mantuitorul Iisus Hristos - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului Iisus Hristos, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului Iisus Hristos? Icoana Mantuitorului..

Icoana Sfantului Evdokimos - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Evdokimos, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Evdokimos? Icoana Sfantului Evdokimos provine d..

Icoana Maica Domnului cu Pruncul pe tron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Maicii Domnului cu Pruncul pe tron, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Maicii Domnului cu Pruncul pe tron? Icoana..

Icoana Sfintii Parinti Ioachim si Ana - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfintilor Parinti Ioachim si Ana?Icoana Sfin..

Icoana Maica Domnului Rugul Aprins - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Maicii Domnului Rugul Aprins, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Maicii Domnului Rugul Aprins? Icoana Maicii Domn..

Icoana Buna Vestire - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Bunei Vestiri, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Bunei Vestiri? Icoana Bunei Vestiri provine de la Manastirea Va..

Icoana Sfantul Cuvios Siluan Athonitul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Cuvios Siluan Athonitul, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Cuvios Siluan Athonitul?Icoa..