Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Icoane bizantine noi - reproduceri cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie)

Icoana Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfintilor Arhangheli Mihail s..

Icoana Acoperamantul Maicii Domnului - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Acoperamantului Maicii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Acoperamantului Maicii Domnului?&nbs..

Icoana Mantuitorului, Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului, Manastirea Vatopedi, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Mantuitorului, Manastirea Vatoped..

Icoana Sfantului Ierarh Nicolae - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Ierarh Nicolae, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfantului Ierarh Nicolae?  Icoana S..

Icoana Rastignirea Domnului - Icoana cu matase si foita de aur, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Rastignirii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Rastignirii Domnului?  Icoana Rastignir..

Icoana Mantuitorul Arhiereu pe tron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului Arhiereu pe tron, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Mantuitorului Arhiereu pe tron? ..

Icoana Sfantul Porfirie Kavsokalivitul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Porfirie Kavsokalivitul, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfantului Porfirie Kavsokalivitul?..

Icoana Sfantului Paisie Aghioritul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Paisie Aghioritul, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfantului Paisie Aghioritul?  &n..

Icoana Mantuitorului pe Tron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului pe Tron, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Mantuitorului pe Tron?  Icoana Mantuit..

Icoana Mantuitorul Iisus Hristos - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului Iisus Hristos, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Mantuitorului Iisus Hristos?  Ic..

Icoana Sfantului Evdokimos - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Evdokimos, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfantului Evdokimos?  Icoana Sfantului E..

Icoana Maica Domnului cu Pruncul pe tron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Maicii Domnului cu Pruncul pe tron, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Maicii Domnului cu Pruncul pe tro..

Icoana Sfintii Parinti Ioachim si Ana - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfintilor Parinti Ioachim si A..

Icoana Maica Domnului Rugul Aprins - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Maicii Domnului Rugul Aprins, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Maicii Domnului Rugul Aprins?  ..

Icoana Buna Vestire - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Bunei Vestiri, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Bunei Vestiri?  Icoana Bunei Vestiri provine d..

Icoana Sfantul Siluan Athonitul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Siluan Athonitul, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfantului Siluan Athonitul? ..