Lituma in Anzi
de Mario Vargas Llosa
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7355
Autor: Mario Vargas Llosa
Editura: Humanitas

Pret: 32,75 lei

Caporalul de jandarmi Lituma si adjunctul sau Tomas au in grija campamentul unui santier de constructie a unei sosele transandine din Peru. Ba chiar si o mina din apropiere. Dar peste platou...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Lituma in Anzi
Lituma in Anzi

(0 opinii)

Pret: 32,75 lei

Caporalul de jandarmi Lituma si adjunctul sau Tomas au in grija campamentul unui santier de constructie a unei sosele transandine din Peru. Ba chiar si o mina din apropiere. Dar peste platourile alpine si in vaile Anzilor pluteste spectrul permanent al raidurilor violente comise de gruparea de orientare maoista Sendero Luminoso, careia ii cad victima functionari si tarani deopotriva.

Trei disparitii misterioase de pe santier adauga si mai multa spaima in sufletele celor doi neputinciosi reprezentanti ai legii. Ca sa mai detensioneze atmosfera, Tomas ii spune sefului sau Lituma o incredibila poveste de iubire pe care a avut-o cu o prostituata. Mario Vargas Llosa reuseste un tur de forta prin naratiuni suprapuse sau alternate, care formeaza treptat un tablou extrem de viu si de colorat, specific unei tari ca Peru, de pe inaltimile aspre ale Anzilor pana la tarmul Pacificului.

citeste mai mult
Traducere:
Mihai Cantuniari
Editura:
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
9789735029500

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie