Kinderland
de Liliana Corobca
(0 opinii)
Cod produs: CFAU-2658
Autor: Liliana Corobca
Editura: Polirom

Pret: 14,41 lei

Kinderland , Liliana Corobca - editura Polirom Carte recomandata de Alex. Stefanescu, ca Librar pentru o zi la Libraria Bizantina, din 25 noiembrie 2015. Kinderland , bestsellerul Editurii C...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Kinderland
Kinderland

(0 opinii)

Pret: 14,41 lei

Kinderland , Liliana Corobca - editura Polirom

Carte recomandata de Alex. Stefanescu, ca Librar pentru o zi la Libraria Bizantina, din 25 noiembrie 2015. Kinderland , bestsellerul Editurii Cartea Romaneasca la tirgul de carte Bookfest (2013), a fost distins cu Premiul Radio Romania Cultural, sectiunea Proza (editia 2014), si cu Premiul Crystal la Festivalul International de la Vilenica (Slovenia) si a fost nominalizat la Premiul National de Proza al Ziarului de Iasi si la Premiul literar „Augustin Fratila”. Este de asemenea tradus in germana si in slovena.

La doisprezece ani, Cristina este nevoita sa devina „mama” celor doi frati mai mici atunci cind parintii pleaca la munca in strainatate, dupa „bani lungi”. Prin ochii fetitei descoperim universul unui sat moldovenesc contemporan, populat in majoritate de copii si batrini. Aici copiii invata singuri sa supravietuiasca, in timp ce asteapta sa li se implineasca cel mai frumos vis: intoarcerea parintilor acasa.

Dar acestia nu se lasa induplecati nici atunci cind sint invocati prin ritualuri magice, pagine. Parasiti, copiii se alina cu amintirile vagi ale unei vieti normale de familie, imitind, inainte de vreme, gesturile adultilor. Cristina povesteste despre cruzime si tandrete, despre durere si mingiiere, disperare si speranta – despre tara copiilor maturi, ale caror glasuri nu sint ascultate de nimeni.

Sursa: www.polirom.ro

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2015
Nr. pagini:
200
Limba:
Romana
Cod:
978-973-46-5516-8

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie