In exclusivitate Icoana Sfantului Cuvios Iosif Isihastul

Joseph O’CONNOR, John SEYMOUR - Introducere in NLP

0 opinii / Scrie o opinie
  • 35,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Joseph O’CONNOR, John SEYMOUR - Introducere in NLP

Tehnici psihologice pentru a-i intelege si influenta pe oameni

Editura Curtea Veche, 2013

Prefata de John GRINDER

Traducere din limba engleza de Cristina Georgiana ENE

 

Extras/ Introducere

Aceasta carte reprezinta o introducere si un ghid al domeniului cunoscut sub numele de Programare Neurolingvistica sau NLP. NLP-ul este arta si stiinta excelentei, ce a rezultat pe baza cercetarii modului in care oamenii de top din diferite domenii de activitate dobandesc rezultate absolut remarcabile. Aceste abilitati de comunicare pot fi invatate de catre oricine in vederea imbunatatirii capacitatii sale de a actiona eficient atat la nivel personal, cat si profesional.

Aceasta carte descrie mare parte dintre modelele de excelenta pe care NLP-ul le-a construit in domeniile comunicarii, afacerilor, educatiei si terapiei. Abordarea este practica, ofera rezultate si dobandeste o influenta tot mai mare asupra multor discipline de pretutindeni.

NLP-ul continua sa se dezvolte si sa dea nastere unor noi idei. Noi, cei care scriem, suntem constienti de faptul ca, prin contrast, cartile sunt definitive si statice. Fiecare carte tine de perioada in care a fost scrisa. Surprinde un instantaneu al subiectului. Pe de alta parte, doar pentru ca o persoana va fi diferita maine, nu inseamna ca nu trebuie sa nu-i faci o fotografie azi.

SPECIFICATII

Autori Colectiv de autori
Editura Curtea Veche Publishing
An aparitie 2013