Jocul cu margele de sticla
de Hermann Hesse
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7117
Autor: Hermann Hesse
Editura: Rao

Pret: 40,46 lei

Jocul cu margele de sticla, de Hermann Hesse - editura Rao Daca "Jocul cu margele de sticla" aduna intr-un punct de altitudine maxima toate liniile directoare ale operei lui Hesse, asa cum a...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Jocul cu margele de sticla
Jocul cu margele de sticla

(0 opinii)

Pret: 40,46 lei

Jocul cu margele de sticla, de Hermann Hesse - editura Rao

Daca "Jocul cu margele de sticla" aduna intr-un punct de altitudine maxima toate liniile directoare ale operei lui Hesse, asa cum arcadele ogivale converg spre crestetul boltii de catedrala gotica, aceasta opera in ansamblul ei realizeaza ea insasi o sinteza originala, in literatura germana si universala, a numeroase si diverse tendinte, orientari si modalitati literare.

Clasicismul armonios si echilibrat se interfereaza cu romantismul avantat si patetic, ambele au numeroase puncte de tangenta cu realismul si nu se refuza contactului innoitor cu expresionismul si suprarealismul. Motive, tipologii, procedee, mijloace de expresie aparent ireconciliabile celebreaza in scrisul lui Hermann Hesse intalniri amicale, ca pentru a demonstra ca nimic nu este inutil si pe deplin perisabil in experienta creatoare a secolelor.

Sursa: www.raobooks.com

citeste mai mult
Autor:
Traducere:
Ion Roman
Editura:
An aparitie:
2013
Coperta:
Cartonata
Nr. pagini:
624
Limba:
Romana
Cod:
9786066094238

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie