In exclusivitate Icoana Sfantului Cuvios Iosif Isihastul

Iulian COMANESCU | Mihnea CONSTANTINESCU: Omul care a schimbat Romania fara ca noi sa stim

0 opinii / Scrie o opinie
  • 48,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Iulian COMANESCU    |    Mihnea CONSTANTINESCU: Omul care a schimbat Romania fara ca noi sa stim

Curtea Veche, 2019

Prefata - MAJESTATEA SA MARGARETA, CUSTODELE COROANEI

||||               

Prefata/ e x t r a s

Tristetea vestii despre disparitia prematura si neasteptata a ambasadorului Mihnea Constantinescu nu s-a stins nici acum.

Cand, la 20 martie 2017, am gazduit la Palatul Elisabeta un eveniment dedicat aniversarii a douazeci de ani de la prima vizita NATO a Regelui Mihai si a Reginei Ana, la Londra, Mihnea era prezent in primul rand, alaturi de inaltii demnitari care s-au perindat la conducerea Romaniei in ultimele doua decenii. Performanta Familiei Regale de a fi efectuat 320 de vizite externe in acel rastimp, in colaborare cu zece guvernari diferite, a fost in mare masura meritul lui Mihnea.

Timp de douazeci de ani, el a fost un pretios sfatuitor al Regelui Mihai si al meu, dar si un prieten de neinlocuit. La inceputuri, Mihnea a lucrat alaturi de Jonathan Eyal, de Simina Mezincescu, de Mihnea Motoc si de Constanta Iorga. In timp, el a devenit unul dintre cei mai constanti si mai solizi, mai discreti si mai profesionisti consilieri ai nostri. Mihnea a fost fara intrerupere alaturi de noi, in momente grele si in momente fericite.

Cand, la 1 octombrie 2010, Mihnea a devenit membru al Consiliului Regal, aportul sau a fost nepretuit. Cu totii aveam respect si admiratie pentru el, toata lumea conta pe sfatul lui.

SPECIFICATII

Autori Iulian Comanescu
Editura Curtea Veche Publishing
An aparitie 2019