Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Psihologie / Motivationala / Invata sa te bucuri - Frédéric Lenoir
Invata sa te bucuri - Frédéric Lenoir
de Frédéric Lenoir
(0 opinii)
Cod produs: 978-606-8560-63-2
Autor: Frédéric Lenoir
Editura: Philobia

Pret: 35,70 lei

Invata sa te bucuri - Frédéric Lenoir. Philobia, 2017. Exista oare o experienta mai dezirabila decat cea a bucuriei? Toti ravnim la ea, tocmai pentru ca am trait-o deja, fie si vremelnic: in...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Invata sa te bucuri - Frédéric Lenoir
Invata sa te bucuri - Frédéric Lenoir

(0 opinii)

Pret: 35,70 lei

Invata sa te bucuri - Frédéric Lenoir. 

Philobia, 2017. 

Exista oare o experienta mai dezirabila decat cea a bucuriei? Toti ravnim la ea, tocmai pentru ca am trait-o deja, fie si vremelnic: in prezenta persoanei iubite, in momentul unei reusite, in fata unei creatii, in clipa in care am facut o descoperire... Este o emotie mai profunda decat placerea, mai concreta decat fericirea, o emotie care copleseste intreaga fiinta si care devine, prin multitudinea fatetelor ei, unul dintre cele mai dorite sentimente. 

Bucuria poarta in ea o putere care ne rascoleste, ne invadeaza, ne face sa simtim gustul plenitudinii. Bucuria este o afirmare a vietii. Manifestare a fortei noastre vitale, ea constituie modalitatea de care dispunem pentru a ne infrumuseta viata. Nimic nu ne face mai vii decat experienta bucuriei. 

Dar putem provoca oare aparitia ei? O putem transforma intr-o obisnuinta? O putem cultiva? Iata tot atatea raspunsuri pe care le veti gasi in cartea de fata, scrisa de reputatul sociolog si filosof Frederic Lenoir. 

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2017

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie