Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Religie / Spiritualitate / Insemnari din pridvor. Lumini din ziarul Lumina
Insemnari din pridvor. Lumini din ziarul Lumina
de Daniela Sontica
(0 opinii)
Cod produs: CTD-2124
Autor: Daniela Sontica
Editura: Trinitas

Pret: 23,00 lei

Insemnari din pridvor. Lumini din ziarul Lumina, Daniela Sontica - editura Trinitas Lucrarea „Insemnari din pridvor“ constituie o antologie de editoriale si alte texte publicate in cotidianu...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Insemnari din pridvor. Lumini din ziarul Lumina
Insemnari din pridvor. Lumini din ziarul Lumina

(0 opinii)

Pret: 23,00 lei

Insemnari din pridvor. Lumini din ziarul Lumina, Daniela Sontica - editura Trinitas

Lucrarea „Insemnari din pridvor“ constituie o antologie de editoriale si alte texte publicate in cotidianul „Ziarul Lumina“ si in saptamanalul „Lumina de Duminica“. „Editorialele  nu sunt doar simple insemnari; unele sunt cugetari, altele sunt sentinte, dar ceea ce apreciez eu personal la un jurnalist care lucreaza pentru un ziar al Bisericii si are si experienta jurnalismului laic este cumintenia cu care sesizeaza anumite probleme delicate din viata sociala si bisericeasca uneori.

As mai sublinia de asemenea sinceritatea expresiei si curajul marturisirii care transpar din editorialele Danielei Sontica“, a spus parintele Nicolae Dascalu. „Marele castig al editorialelor Danielei Sontica este acela ca i-a facut pe cei care le-au citit sa inteleaga legatura dintre credinta si viata. Credinta noastra nu este o teorie, nu este o ideologie, ci este strans legata de viata noastra de zi cu zi; de aceea, noi vorbim de legatura indisolubila care este intre credinta si viata, intre credinta si fapte, intre credinta si actiune“, a spus parintele Constantin Stoica.

„La Daniela Sontica am gasit o maniera delicata de a scrie, sensibila, care cred ca vine dintr-o grija pentru cel despre si pentru care scrie. Pana la urma omul, cu toate ale lui, este personajul principal al acestei carti in diferite ipostaze ale vietii“, a aratat Remus Radulescu.

Sursa; www,ziarullumina.ro

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
978-973-155-135-7

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie