Imne - Roman Melodul, Editura Bizantina
de Sf. Roman Melodul
(0 opinii)
Cod produs: CTP-242
Autor: Sf. Roman Melodul
Editura: Bizantina

Pret: 29,00 lei

Ar fi trebuit sa nu avem nevoie de ajutorul Sfintelor Scripturi, ci sa avem o viata atat de curata incat harul Duhului sa fi tinut locul Scripturilor in sufletele noastre. Si dupa cum Sfinte...
citeste mai mult

Imne - Roman Melodul, Editura Bizantina
Imne - Roman Melodul, Editura Bizantina

(0 opinii)

Pret: 29,00 lei

Ar fi trebuit sa nu avem nevoie de ajutorul Sfintelor Scripturi, ci sa avem o viata atat de curata incat harul Duhului sa fi tinut locul Scripturilor in sufletele noastre. Si dupa cum Sfintele Scripturi sunt scrise cu cerneala, tot asa ar fi trebuit ca inimile noastre sa fi fost scrise cu Duhul Sfant. (Sfantul Ioan Gura de Aur)

Lucrurile ceresti se cunosc prin Duhul Sfant iar cele pamantesti prin minte. Cine vrea sa cunoasca pe Dumnezeu prin mintea lui, din stiinta acela este in inselare pentru ca Dumnezeu este cunoscut numai prin Duhul Sfant. (Cuviosul Siluan Atonitul)

Si cand, in ascultare si in liniste, se vor curati simturile tale si se va odihni mintea ta si se va curati inima ta, atunci vei primi har si luminarea cunostintei. Vei deveni in intregime lumina, in intregime minte, in intregime straveziu. (Gheron Iosif)

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2007
Limba:
Romana
Cod:
6422752000598

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie