In exclusivitate la Editura Bizantina - Epistolele lui Gheron Iosif Isihastul

Icoane bizantine cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie)

Icoana Maica Domnului Alaptatoarea - Icoana cu foita de aur pe lemn (reproducere)

Reproducere dupa icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Alaptatoarea, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  Icoana cu foita de aur, pe panou d..

Icoana Nasterii Domnului - Icoana pe lemn, cu pigmenti naturali (reproducere)

Reproducere a Icoanei Nasterii Domnului, icoana cu pigmenti naturali, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Nasterii Domnului?  Icoana Nasterii D..

Icoana Mantuitorul Bunul Pastor - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului Bunul Pastor, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului Bunul Pastor? Icoana Mantuitorului B..

Icoana Marelui Mucenic Pantelimon - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Mare Mucenic Pantelimon, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Mare Mucenic Pantelimon? Icoana S..

Icoana Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Mare Mucenic Gheorghe? Icoana Sfant..

Icoana Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil?&nbs..

Icoana Acoperamantul Maicii Domnului - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Acoperamantului Maicii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Acoperamantului Maicii Domnului?&nbs..

Icoana Mantuitorului, Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului, Manastirea Vatopedi, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului, Manastirea Vatopedi? Icoana..

Icoana Sfantului Ierarh Nicolae - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Ierarh Nicolae, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Ierarh Nicolae? Icoana Sfantului Ierarh Ni..

Icoana Rastignirea Domnului - Icoana cu matase si foita de aur, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Rastignirii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Rastignirii Domnului? Icoana Rastignirii Domnului provin..

Icoana Mantuitorul, Manastirea Xenofont - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului, Manastirea Xenofont, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului, Manastirea Xenofont? Icoana..

Icoana Mantuitorul Arhiereu pe tron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului Arhiereu pe tron, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului Arhiereu pe tron? Icoana Mantuit..

Icoana Sfantul Cuvios Porfirie Kavsokalivitul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Cuvios Porfirie Kavsokalivitul, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Cuvios Porfirie Kavsokalivitul?..

Icoana Sfantul Cuvios Paisie Aghioritul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Cuvios Paisie Aghioritul, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Cuvios Paisie Aghioritul? Icoana..

Icoana Maica Domnului Odighitria – Indrumatoarea, Manastirea Xenofont - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere dupa icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Odighitria – Indrumatoarea, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).    Traditia ..

Icoana Maica Domnului Axion Estin – Vrednica esti, Manastirea Protaton - Icoana cu foite de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Axion Estin – Vrednica esti, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie). Traditia spune:Minunea a..

Icoana Maica Domnului Portarita – Portaitissa, Manastirea Iviron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Portarita – Portaitissa, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).    Traditia spune..

Icoana Maica Domnului Pantanassa – Imparateasa tuturor, Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Pantanassa – Imparateasa tuturor, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). Traditia spune:Potrivit istorisiri..

Icoana Μaica Domnului Injunghiata – Esfagmeni , Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Injunghiata – Esfagmeni, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). Traditia spune:Aceasta icoana facatoare de ..

Icoana Μaica Domnului Mangaietoarea - Paramythia, Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Mangaietoarea - Paramythia, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). Traditia spune:Exista in trecut obiceiul..

Icoana Maica Domnului Intemeietoarea - Vimatarissa (Ktitorissa), Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Intemeietoarea - Vimatarissa (Ktitorissa), icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    Traditia sp..

Icoana Mantuitorului pe Tron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului pe Tron, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului pe Tron? Icoana Mantuitorului pe Tronprov..

Icoana Mantuitorul Iisus Hristos - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului Iisus Hristos, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului Iisus Hristos? Icoana Mantuitorului..

Icoana Sfantului Evdokimos - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Evdokimos, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Evdokimos? Icoana Sfantului Evdokimos provine d..