In exclusivitate la Editura Bizantina - Un cuvant pentru fiecare zi a anului din intelepciunea Cuviosului Iosif Isihastul

Icoane bizantine cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie)

Icoana Sfanta Ana - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfintei Ana, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfintei Ana? Icoana Sfintei Ana este o reproducere de ..

Icoana Sfanta Treime de la Manastirea Cozia - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfintei Treimi de la Manastirea Cozia, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfintei Treimi de la Mana..

Icoana Sfantul Cuvios Iosif Isihastul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Cuvios Gheron Iosif Isihastul, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Cuvios Iosif Isiha..

Icoana Maica Domnului Alaptatoarea - Icoana cu foita de aur pe lemn (reproducere)

Reproducere dupa icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Alaptatoarea, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  Icoana cu foita de aur, pe panou d..

Icoana Nasterii Domnului - Icoana pe lemn, cu pigmenti naturali (reproducere)

Reproducere a Icoanei Nasterii Domnului, icoana cu pigmenti naturali, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Nasterii Domnului?  Icoana Nasterii D..

Icoana Mantuitorul Bunul Pastor - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului Bunul Pastor, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului Bunul Pastor? Icoana Mantuitorului B..

Icoana Marelui Mucenic Pantelimon - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Mare Mucenic Pantelimon, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Mare Mucenic Pantelimon? Icoana S..

Icoana Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Mare Mucenic Gheorghe? Icoana Sfant..

Icoana Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil?&nbs..

Icoana Acoperamantul Maicii Domnului - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Acoperamantului Maicii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Acoperamantului Maicii Domnului?&nbs..

Icoana Mantuitorului, Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului, Manastirea Vatopedi, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului, Manastirea Vatopedi? Icoana..

Icoana Sfantului Ierarh Nicolae - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Ierarh Nicolae, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Ierarh Nicolae? Icoana Sfantului Ierarh Ni..

Icoana Rastignirea Domnului - Icoana cu matase si foita de aur, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Rastignirii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Rastignirii Domnului? Icoana Rastignirii Domnului provin..

Icoana Mantuitorul, Manastirea Xenofont - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului, Manastirea Xenofont, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului, Manastirea Xenofont? Icoana..

Icoana Mantuitorul Arhiereu pe tron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului Arhiereu pe tron, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului Arhiereu pe tron? Icoana Mantuit..

Icoana Sfantul Cuvios Porfirie Kavsokalivitul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Cuvios Porfirie Kavsokalivitul, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Cuvios Porfirie Kavsokalivitul?..

Icoana Sfantul Cuvios Paisie Aghioritul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Cuvios Paisie Aghioritul, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Sfantului Cuvios Paisie Aghioritul? Icoana..

Icoana Maica Domnului Odighitria – Indrumatoarea, Manastirea Xenofont - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere dupa icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Odighitria – Indrumatoarea, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).    Traditia ..

Icoana Maica Domnului Axion Estin – Vrednica esti, Manastirea Protaton - Icoana cu foite de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Axion Estin – Vrednica esti, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie). Traditia spune:Minunea a..

Icoana Maica Domnului Portarita – Portaitissa, Manastirea Iviron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Portarita – Portaitissa, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).    Traditia spune..

Icoana Μaica Domnului Injunghiata – Esfagmeni , Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Injunghiata – Esfagmeni, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). Traditia spune:Aceasta icoana facatoare de ..

Icoana Μaica Domnului Mangaietoarea - Paramythia, Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Mangaietoarea - Paramythia, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). Traditia spune:Exista in trecut obiceiul..

Icoana Maica Domnului Intemeietoarea - Vimatarissa (Ktitorissa), Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Intemeietoarea - Vimatarissa (Ktitorissa), icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    Traditia sp..

Icoana Mantuitorului pe Tron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului pe Tron, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). De unde provine icoana Mantuitorului pe Tron? Icoana Mantuitorului pe Tronprov..