Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Icoane bizantine cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie)

Icoana Coborarii de pe cruce a Mantuitorului - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Icoana Coborarii de pe cruce a Mantuitorului - foita de aur cu aspect invechit pe lemn (metaxotipie)   Preturi pentru icoana Coborarii de pe cruce a Mantu..

Icoana Sfantului Ioan Botezatorul - foita de aur cu aspect invechit 

Metaxotipie veche icoana Sfantului Ioan Botezatorul - icoana cu foita de aur cu aspect invechit    Unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii noastre, Sfant..

Icoana Maicii Domnului Rugatoarea - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Icoana Maicii Domnului Rugatoarea - foita de aur cu aspect invechit pe lemn   Preturi pentru icoana Maicii Domnului Rugatoarea – invechita, in functie de..

Icoana Sfantului Gheorghe - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Icoana Sfantului Mare Mucenic Gheorghe - foita de aur cu aspect invechit pe lemn Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai populari sfinti ai crestinismului, cunoscut sub numele..

Icoana Sfantului Arhanghel Gavriil - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie veche - icoana cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn  De unde provine icoana Sfantului Arhanghel Gavriil? Sfanta si Marea Manastire Vatopedi este cel ma..

Icoana Mantuitorul cu pergament in mana - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie veche - icoana cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn  Icoana este o copie autentica a reprezentarii Pantocratorului din Sfanta Manastire Vatopedi din Munte..

Icoana Mantuitorul cu Sfanta Evanghelie - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie veche - icoana cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn  Icoana Mantuitorul cu Sfanta Evanghelie - foita de aur cu aspect invechit pe lemn Icoana este o co..

Icoana Sfantului Ioan Gura de Aur - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie invechita - foita de aur cu aspect invechit pe lemn  Provenienta icoanei cu Sfantul Ioan Gura de Aur: In spatele capului Sfantului Ioan Gura de Aur de la Sfa..

Icoana Maicii Domnului in vesmant negru cu pruncul - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie veche - icoana cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn  De unde provine icoana Maicii Domnului in vesmant negru cu pruncul? Aceasta icoana es..

Icoana Maica Domnului Poarta Raiului - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Maicii Domnului Poarta Raiului, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Maicii Domnului Poarta ..
Pret: 1.200,00 lei

Icoana Sfantul Nicolae de la Manastirea Arnota - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Sfantul Nicolae - reproducere a icoanei Sfantului Nicolae de la Manastirea Arnota, pictata in 1644.  Icoana realizata cu pigmenti naturali si foita de aur, pe matase, verni..

Colectia invataturi ale Sfantului Iosif Isihastul

Invataturi ale Sfantului Iosif Isihastul. Colectia contine scrisorile adresate de Cuviosul Iosif Isihastul familiei sale si fiilor sai duhovnicesti, trad. din limba greaca Pr. Cons..
Pret: 372,00 lei

Icoana Sfantul Luca Ierarhul Crimeii - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Ierarh Luca, Arhiepiscopul Crimeii, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfantului&nbs..

Icoana Relicvar a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si racla Sfintei Chiriachi - Episcopia Husilor

Reproducere a icoanei Relicvar a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si racla Sfintei Chiriachi, care se gaseste la Episcopia Husilor,  icoana cu foita de aur si matase, pe..

Icoana Mantuitorul Iisus Hristos de la Cozia - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Mantuitorului de la Cozia, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Mantuitorului de la Cozia? Icoana Mantui..

Icoana Maica Domnului de la Cozia - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Maicii Domnului de la Cozia, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Maicii Domnului de la Cozia? Icoana Ma..

Icoana Sfantul Apostol Andrei - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Apostol Andrei, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Apostol Andrei? Icoana Sfantulu..

Icoana Sfantul Dumitru - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Mare Mucenic Dimitrie, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Mare Mucenic Dimitrie? I..

Icoana Sfantul Spiridon - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Ierarh Spiridon, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Ierarh Spiridon? Icoana Sfantu..

Icoana Sfantul Stefan - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Mare Mucenic Stefan, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Mare Mucenic Stefan? Icoan..

Icoana Sfantul Efrem cel Nou - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Efrem cel Nou, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Efrem cel Nou? Icoana Sfantului ..

Icoana Sfanta Ana - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfintei Ana, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfintei Ana? Icoana Sfintei Ana este o reproducere de ..

Icoana Sfanta Treime de la Manastirea Cozia - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfintei Treimi de la Manastirea Cozia, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfintei Treimi de la Mana..

Icoana Sfantul Iosif Isihastul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Gheron Iosif Isihastul, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Iosif Isihastul? Icoan..