Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Icoane bizantine cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie)

Icoana Sfantul Nicolae de la Manastirea Arnota - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Sfantul Nicolae - reproducere a icoanei Sfantului Nicolae de la Manastirea Arnota, pictata in 1644.  Icoana realizata cu pigmenti naturali si foita de aur, pe matase, verni..

Colectia invataturi ale Sfantului Iosif Isihastul

Invataturi ale Sfantului Iosif Isihastul. Colectia contine scrisorile adresate de Cuviosul Iosif Isihastul familiei sale si fiilor sai duhovnicesti, trad. din limba greaca Pr. Cons..
Pret: 348,00 lei

Icoana Sfantul Luca Ierarhul Crimeii - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Ierarh Luca, Arhiepiscopul Crimeii, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfantului&nbs..

Icoana Relicvar a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si racla Sfintei Chiriachi - Episcopia Husilor

Reproducere a icoanei Relicvar a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si racla Sfintei Chiriachi, care se gaseste la Episcopia Husilor,  icoana cu foita de aur si matase, pe..

Icoana Mantuitorul Iisus Hristos de la Cozia - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Mantuitorului de la Cozia, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Mantuitorului de la Cozia? Icoana Mantui..

Icoana Maica Domnului de la Cozia - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Maicii Domnului de la Cozia, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Maicii Domnului de la Cozia? Icoana Ma..

Icoana Sfantul Apostol Andrei - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Apostol Andrei, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Apostol Andrei? Icoana Sfantulu..

Icoana Sfantul Dumitru - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Mare Mucenic Dimitrie, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Mare Mucenic Dimitrie? I..

Icoana Sfantul Spiridon - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Ierarh Spiridon, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Ierarh Spiridon? Icoana Sfantu..

Icoana Sfantul Stefan - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Mare Mucenic Stefan, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Mare Mucenic Stefan? Icoan..

Icoana Sfantul Efrem cel Nou - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Efrem cel Nou, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Efrem cel Nou? Icoana Sfantului ..

Icoana Sfanta Ana - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfintei Ana, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfintei Ana? Icoana Sfintei Ana este o reproducere de ..

Icoana Sfanta Treime de la Manastirea Cozia - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfintei Treimi de la Manastirea Cozia, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfintei Treimi de la Mana..

Icoana Sfantul Iosif Isihastul - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Gheron Iosif Isihastul, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Iosif Isihastul? Icoan..

Icoana Maica Domnului Alaptatoarea - Icoana cu foita de aur pe lemn (reproducere)

Reproducere dupa icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Alaptatoarea, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  Icoana cu foita de aur, pe panou d..

Icoana Nasterii Domnului - Icoana pe lemn, cu pigmenti naturali (reproducere)

Reproducere a Icoanei Nasterii Domnului, icoana cu pigmenti naturali, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Nasterii Domnului?  Icoana Nasterii D..

Icoana Mantuitorul Bunul Pastor - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului Bunul Pastor, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Mantuitorului Bunul Pastor?  Icoa..

Icoana Marelui Mucenic Pantelimon - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Mare Mucenic Pantelimon, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfantului Mare Mucenic Pantelimon?..

Icoana Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfantului Mare Mucenic Gheorghe?&nbs..

Icoana Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfintilor Arhangheli Mihail s..

Icoana Acoperamantul Maicii Domnului - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Acoperamantului Maicii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Acoperamantului Maicii Domnului?&nbs..

Icoana Mantuitorului, Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Mantuitorului, Manastirea Vatopedi, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Mantuitorului, Manastirea Vatoped..

Icoana Sfantului Ierarh Nicolae - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Sfantului Ierarh Nicolae, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfantului Ierarh Nicolae?  Icoana S..

Icoana Rastignirea Domnului - Icoana cu matase si foita de aur, pe lemn (reproducere)

Reproducere a Icoanei Rastignirii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Rastignirii Domnului?  Icoana Rastignir..