Libraria Bizantina / Vezi toate / Ghidul nesimtitului
Ghidul nesimtitului
de Radu Paraschivescu
(0 opinii)
Cod produs: C447
Autor: Radu Paraschivescu
Editura: Humanitas

Pret: 21,19 lei

Ghidul nesimtitului, de Radu Paraschivescu - editura HumanitasNesimtirea e un virus redutabil, cu instalare rapida si efecte demolatoare. Ea se instaleaza in aproapele anonim, dar ii afectea...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Ghidul nesimtitului
Ghidul nesimtitului

(0 opinii)

Pret: 21,19 lei

Ghidul nesimtitului, de Radu Paraschivescu - editura Humanitas

Nesimtirea e un virus redutabil, cu instalare rapida si efecte demolatoare. Ea se instaleaza in aproapele anonim, dar ii afecteaza mai mult pe cei din jur. Nesimtitul devine pe zi ce trece o prezenta constanta, greu de evitat si imposibil de strunit. In tren sau la opera, in autobuz sau la biserica, in parc sau la teatru, in Parlament sau la bloc, reprezentantii acestei categorii fondeaza un cult volatil, fara agenda si fara orizont. Religia lor e sfidarea celorlalti. Nesimtitul nu are un cod de reguli, dar se comporta ca si cum l-ar avea. E invaziv pana la ubicuitate, pisalog pana la nevroza si vociferant pana la delir. Il vezi unde nu te astepti, il auzi peste tot, il adulmeci la fiecare colt de strada si pe fiecare culoar de vagon. Insa nici macar el nu detine toate parghiile mestesugului.

E imperfect si are nevoie de indrumari. Exact asta face Ghidul nesimtitului – furnizeaza reglajele necesare celor ispititi de performanta in domeniu. Sigur, miza lui formativa si informativa e o gluma. Ghidul nesimtitului vrea in primul rand sa amuze. Numai ca in spatele tonului ironic al cartii rasar fapte, intamplari si buclucuri de care foarte multi dintre noi au avut parte. Si peste care n-au putut trece doar cu un dus, o caseta cu muzica de relaxare sau o injuratura bine tintita.

Sursa: www.humanitas.ro

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
978-973-50-4700-70

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie