Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Religie / Paterice / File de Pateric - Parintele Proclu
File de Pateric - Parintele Proclu
(0 opinii)
Cod produs: 978-973-0-26127-1

Editura: Manastirea Sihastria Putnei

Pret: 25,00 lei

File de Pateric - Parintele Proclu. Manastirea Sihastria Putnei, 2018.Aceasta antologie de marturisiri a aparut pentru ca ne este drag parintele Proclu. Si pentru ca ne este dor de parinte...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
File de Pateric - Parintele Proclu
File de Pateric - Parintele Proclu

(0 opinii)

Pret: 25,00 lei

File de Pateric - Parintele Proclu.

Manastirea Sihastria Putnei, 2018.

Aceasta antologie de marturisiri a aparut pentru ca ne este drag parintele Proclu. Si pentru ca ne este dor de parintele Proclu. Ea a purces din mainile participantilor la redactarea ei – intervievati, cei care au transcris marturiile inregistrate, corectori, editori, si altii si altii – ca o acuta nevoie de recunostinta. Cine a stat langa parintele si, in plus, i-a cunoscut prezenta binefacatoare si dupa ce a plecat de langa el, nu putea sa nu dea marturie despre acestea. Le multumim tuturor! Asa cum multumim, cu prisosinta, deschiderii binevoitoare a Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop Pimen, a carui binecuvantare a insufletit lucrarea. 

Odata trimisa in lume, cartea isi va face lucrarea ei. Ce va trezi ea in cei care o citesc? Vom astepta cu drag sa ne impartasiti. Filele de pateric pentru parintele Proclu sunt deschise: coperta de final a acestei carti socotiti ca inca nu este asezata. 

- Damaschin Dorneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor


citeste mai mult
An aparitie:
2018
Nr. pagini:
238

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie