Fiesta
de Ernest Hemingway
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7423
Autor: Ernest Hemingway
Editura: Polirom

Pret: 28,85 lei

Fiesta , de Ernest Hemingway - carti fictiune autori straini Libraria Bizantina Traducere din limba engleza si note de Radu Pavel Gheo „Scriitorul adevarat este un om singur. Si, pe masura c...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Fiesta
Fiesta

(0 opinii)

Pret: 28,85 lei

Fiesta , de Ernest Hemingway - carti fictiune autori straini Libraria Bizantina

Traducere din limba engleza si note de Radu Pavel Gheo

„Scriitorul adevarat este un om singur. Si, pe masura ce creste in ochii celorlalti, se cufunda tot mai mult in singuratate. Iar daca este suficient de bun, in fiecare zi e nevoit sa se confrunte cu eternitatea sau cu absenta ei. Pentru un scriitor adevarat, fiecare carte este un nou inceput, o noua incercare de a atinge ceva care ramine mereu de neatins. Misiunea lui este de a merge pe cai ce n-au mai fost umblate sau de a izbuti acolo unde altii au dat gres. Dar sa scrii literatura nu inseamna doar sa spui cu alte cuvinte ceea ce deja s-a spus – tocmai pentru ca au existat marii scriitori ai trecutului, noi, cei de astazi, sintem nevoiti sa mergem mai departe decit am fi crezut vreodata ca putem ajunge, sa iesim in larg, pina cind raminem cu totul singuri, lipsiti de orice sprijin.” (Ernest Hemingway)

„Hemingway nu s-a ascuns niciodata intr-un turn de fildes. Stia prea bine ca substanta operei unui artist este artistul insusi, viata si trairile lui, si a reusit ceea ce putini scriitori din epoca lui sau dintotdeauna au izbutit sa faca: sa devina, ca om si in vazul lumii in mijlocul careia traia, imaginea vie a semnificatiei celei mai autentice si mai profunde a operei sale, iar acest lucru a continuat sa-l faca neabatut si cu cea mai deplina onestitate pina in momentul mortii.” (Tennessee Williams)

Sursa: www.polirom.ro

citeste mai mult
Traducere:
Radu Pavel Gheo
Editura:
An aparitie:
2015
Limba:
Romana
Cod:
978-973-46-5325-6

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie