Eseuri de etica si politica
de Gordon H. Clark
(0 opinii)
Cod produs: C490
Autor: Gordon H. Clark
Editura: Ratio et Revelatio

Pret: 26,01 lei

Eseuri de etica si politica, de Gordon H. Clark - carti filosofie morala Libraria BizantinaDesi aproape necunoscut cititorilor din Romania, Gordon Haddon Clark a fost una dintre cele mai imp...
citeste mai mult

Eseuri de etica si politica
Eseuri de etica si politica

(0 opinii)

Pret: 26,01 lei

Eseuri de etica si politica, de Gordon H. Clark - carti filosofie morala Libraria Bizantina

Desi aproape necunoscut cititorilor din Romania, Gordon Haddon Clark a fost una dintre cele mai importante figuri ale protestantismului american din secolul douazeci. Profesor de filosofie, teolog si sahist, Clark a scris peste patruzeci de carți si sute de articole si recenzii, dintre care amintim: Ancient Philosophy, Thales to Dewey: A History of Philosophy, A Christian View of Man and Things, Karl Barth’s Theological Method, Language and Theology, Philosophy of Science and Belief in God.

Cartea de fața reuneste patruzeci si trei de articole, aparute intr-o perioada de citeva decenii. Acestea au fost scrise pentru audiențe diferite: unele articole au aparut in enciclopedii sau in jurnale de specialitate, altele au fost scrise pentru nespecialisti si, in sfirsit, unele par adevarate predici. Indiferent de perspectiva confesionala adoptata, lucrarea reprezinta un excelent instrument de cunoastere a eticii protestante clasice.

Sursa: www.ratioetrevelatio.com/ro/

citeste mai mult
Traducere:
Ionut-Andrei Purel
An aparitie:
2014
Nr. pagini:
240
Limba:
Romana
Cod:
978-606-93522-2-9

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie