Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Religie / Teologie dogmatica / Dumnezeul crestinilor. Cateva clarificari - Remi Brague
Dumnezeul crestinilor. Cateva clarificari - Remi Brague
de Remi Brague
(0 opinii)
Cod produs: 978-606-740-013-7
Autor: Remi Brague
Editura: Deisis

Pret: 28,00 lei

Dumnezeul crestinilor. Cateva clarificari - Remi Brague. Deisis, 2017. La baza numeroaselor confuzii existente astazi in dezbaterile religioase si in optiunile indivizilor sta premisa accept...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Dumnezeul crestinilor. Cateva clarificari - Remi Brague
Dumnezeul crestinilor. Cateva clarificari - Remi Brague

(0 opinii)

Pret: 28,00 lei

Dumnezeul crestinilor. Cateva clarificari - Remi Brague. 

Deisis, 2017. 

La baza numeroaselor confuzii existente astazi in dezbaterile religioase si in optiunile indivizilor sta premisa acceptata ca axioma indiscutabila ca, daca Dumnezeu exista, El ar fi acelasi pentru toate religiile, El fiind totodata dincolo de toate imaginile si notiunile pe care si le fac despre El oamenii. 

Dumnezeul crestinilor e diferit de cel al evreilor si musulmanilor si se lasa cunoscut intr-un mod propriu. Este unu, dar intr-un mod special. Este Tata, dar nu este barbat. A vorbit, dar fara sa ne ceara ceva. Iarta, fara a trece peste hotararea libertatii noastre. 

Sunt teme teologico-dogmatice fundamentale ale credintei crestine, pe care Rémi Brague le repovesteste cu multa subtilitate si rafinament intelectual in cele sapte capitole ale cartii de fata. Rezultatul e o incantatoare si plina de prospetime apologie a Dumnezeului crestin de care cu siguranta cititorul ortodox inteligent de azi, satul de blocajele ritualiste si de catehismele inepte, se va indragosti fara indoiala inca o data. 

citeste mai mult
Autor:
Traducere:
Maria-Cornelia Ica jr
Editura:
An aparitie:
2017

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie