Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Religie / Spiritualitate / Dr. Albert S. ROSSI | Cum sa devii o prezenta vindecatoare
Dr. Albert S. ROSSI | Cum sa devii o prezenta vindecatoare
de Dr. Albert S. ROSSI
(0 opinii)
Cod produs: LB-2019-0156
Autor: Dr. Albert S. ROSSI
Editura: Doxologia

Pret: 15,00 lei

Dr. Albert S. ROSSI    |    Cum sa devii o prezenta vindecatoareDOXOLOGIA, 2018Traducere din limba engleza de Ioan Lucian RADU si Stela Anca RADUCarte tiparita cu binecuvantarea Inaltpreasfi...
citeste mai mult

Dr. Albert S. ROSSI | Cum sa devii o prezenta vindecatoare
Dr. Albert S. ROSSI | Cum sa devii o prezenta vindecatoare

(0 opinii)

Pret: 15,00 lei

Dr. Albert S. ROSSI    |    Cum sa devii o prezenta vindecatoare

DOXOLOGIA, 2018

Traducere din limba engleza de Ioan Lucian RADU si Stela Anca RADU

Carte tiparita cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului TEOFAN, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei

||||

Extras din prezentarea autorului (Doxologia)

Dr. Al Rossi este considerat o comoara de catre seminaristi si de catre multi oameni care ajung sa-l cunoasca prin intermediul conferintelor si al emisiunilor radio. Acum, odata cu cartea Cum sa devii o prezenta vindecatoare, avem o comoara scrisa care vine ca un dar din partea acestui doctor ce atinge sufletul si ne aduce mai aproape de Hristos, adevaratul nostru Doctor si Vindecator desavarsit. – Pr. Dr. Chad HATFIELD, Institutul „Sfantul Vladimir”

Extras din capitolul I – Linistea interioara

Atunci cand avionul se pregateste de decolare, insotitorii de zbor le spun pasagerilor ca, in caz de urgenta, mastile de oxigen se afla in compartimentul de deasupra. Pasagerii care au copii vor primi doua masti. Adultul trebuie sa-si puna primul masca de oxigen si abia apoi sa o puna copilului.

Pentru mine, un bunic cu origini italiene, aceste instructiuni sunt contrare logicii mele. Eu vreau sa-mi dau viata pentru nepoata mea, sa am grija de ea mai intai si apoi de mine. Dar, si acesta este un mare „dar” – daca imi iubesc cu adevarat nepoata, imi voi pune mai intai eu masca de oxigen si apoi ii voi pune ei masca. Aceasta ordine este vitala pentru supravietuirea nepoatei mele. Daca nu am grija de mine mai intai, putem muri amandoi.

Masca de oxigen este un exemplu pentru modul in care pot deveni o prezenta vindecatoare pentru ceilalti. Daca nu am grija de mine mai intai, nu am ce sa le ofer celorlalti. Oamenii vin la mine ca la un povatuitor si se asteapta ca, atunci cand intra in biroul meu, sa am timp si energie pentru ei. Ei nu au nevoie de un  sfatuitor obosit, morocanos, neatent si scufundat in propriile ganduri. Singurul mod prin care pot avea ceva de dat este sa Ii permit lui Hristos sa aiba grija de mine, in primul si in primul rand. Nu exista alta cale.

Incep sa am grija de mine atunci cand imi concentrez atentia  pe fiinta mea: suflet, minte si trup. Ii ingadui lui Hristos sa lucreze in mine atunci cand ma straduiesc sa dobandesc treptat o liniste interioara – ceea ce nu este o sarcina usoara in mediul de astazi.

305

citeste mai mult
Traducere:
Traducere din limba engleza de Ioan Lucian RADU si Stela Anca RADU
Editura:
An aparitie:
2018

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie