Despre Rugaciunea Domneasca
de Sf. Grigorie al Nyssei
(0 opinii)
Cod produs: CTP-1985
Autor: Sf. Grigorie al Nyssei
Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa

Pret: 12,00 lei

Despre Rugaciunea Domneasca, de Sf. Grigorie al Nyssei - carti Sfintii Parinti Libraria Bizantina Rugaciunea este deodata cea mai anevoioasa si cea mai valoroasa lucrare umana. Daca ar cunos...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Despre Rugaciunea Domneasca
Despre Rugaciunea Domneasca

(0 opinii)

Pret: 12,00 lei

Despre Rugaciunea Domneasca, de Sf. Grigorie al Nyssei - carti Sfintii Parinti Libraria Bizantina

Rugaciunea este deodata cea mai anevoioasa si cea mai valoroasa lucrare umana. Daca ar cunoscut Sfintii Apostoli de la ei insisi cum trebuie sa se roage cu adevarat, nu ar fi staruit pe langa Mantuitorul Iisus Hristos, zicand: Doamne, invata-ne sa ne rugam ( Luca 11,1 ). Iar Hristos Domnul i-a invatat pe ei, si prin ei intreaga Biserica, chipul desavarsit al rugaciunii crestine - cea care exprima si cultiva demnitatea printre oameni de fii ai lui Dumnezeu, adica rugaciunea Tatal nostru .

Ea mai este cunoscuta si ca fiind Rugaciunea Domneasca , intrucat este alcatuita de Insusi Domnul nostru, pentru ca Iubitorul-de-oameni „Dumnezeu sa fie rugat prin cuvintele Fiului Sau, ... sa recunoasca Tatal cuvintele Fiului Sau cand ne rugam", noi oamenii. Fiindca, intr-adevar, intotdeauna Dumnezeu este Cel ce daruieste rugaciunea celui ce se roaga. ( I Regi 2, 9 )

citeste mai mult
Traducere:
Pr. prof. Dumitru Staniloae
An aparitie:
2009
Limba:
Romana
Cod:
6422839001128

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie