Despre dragoste si alti demoni
de Gabriel Garcia Marquez
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7264
Autor: Gabriel Garcia Marquez
Editura: Rao

Pret: 31,79 lei

Despre dragoste si alti demoni, Gabriel Garcia Marquez - editura Rao In 1942, intr-o manastire din Columbia, sunt scoase la lumina ramasitele lumesti ale unei adolescente, Sierva Maria de To...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Despre dragoste si alti demoni
Despre dragoste si alti demoni

(0 opinii)

Pret: 31,79 lei

Despre dragoste si alti demoni, Gabriel Garcia Marquez - editura Rao

In 1942, intr-o manastire din Columbia, sunt scoase la lumina ramasitele lumesti ale unei adolescente, Sierva Maria de Todos Los Angeles. Splendida ei podoaba capilara masoara douazeci si doi de metri lungime... Sa fie oare aceasta descoperire fructul imaginatiei inflacarate a autorului? Reala sau fictiva, ea reprezinta punctul de plecare al unei inedite povesti de dragoste, desfasurate pe fundalul pitoresc si decadent al orasului Cartagena de Indias, la mijlocul secolului al XVIII-lea.

La varsta de doisprezece ani, Sierva Maria este muscata de un caine. Banuind-o de turbare sau ca ar fi posedata de diavol, Inchizitia o trimite la o manastire, unde, alaturi de exorcistul ei, don Cayetano Delaura, traieste o pasiune nebuna, distructiva si, prin urmare, blestemata... Prin aceasta capodopera situata la cumpana dintre istorie si legenda, misticism si erotism, Gabriel García Márquez depaseste granitele realismului magic.

Sursa: www.raobooks.com

citeste mai mult
Traducere:
Tudora Sandu Mehedinti
Editura:
An aparitie:
2014
Nr. pagini:
160
Limba:
Romana
Cod:
9786066095716

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie