Libraria Bizantina / Carte / Stiinte sociale / Cum vad eu lumea. O antologie
Cum vad eu lumea. O antologie
de Albert Einstein
(0 opinii)
Cod produs: C613

Pret: 32,75 lei

Cum vad eu lumea. O antologie, de Albert Einstein - editura HumanitasDevenita simbol al stiintei, mai mult, simbol al unei intelepciuni care depaseste frontierele stiintei, ajungand la intre...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)

Cum vad eu lumea. O antologie, de Albert Einstein - editura Humanitas

Devenita simbol al stiintei, mai mult, simbol al unei intelepciuni care depaseste frontierele stiintei, ajungand la intrebarile esentiale despre ordinea universului si rostul nostru pe pamant, figura lui Einstein continua sa exercite o fascinatie fara egal, atat asupra oamenilor de stiinta, cat si asupra profanilor, cuceriti de clarviziunea, nonconformismul si umorul sau. Cum vad eu lumea reuneste articole si conferinte ale lui Einstein, definitorii pentru calea urmata in cercetarile sale stiintifice, pentru personalitatea si viziunea lui asupra lumii, texte prin care savantul a urmarit sa se apropie de publicul larg, fara a lasa in umbra rigoarea fizicianului.

La un secol de la descoperirea teoriei relativitatii, problemele puse aici de Einstein sunt inca de actualitate, iar perspectiva lui e un model pentru fizicienii care incearca sa ajunga la o teorie unificata, o teorie „a tot ce exista“ – ideal caruia Einstein i-a inchinat intreaga viata.

Sursa: www.humanitas.ro

citeste mai mult
Autor:
Albert Einstein
Traducere:
M. Flonta, I. Parvu, D. Stoianovici
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2015
Nr. pagini:
312
Limba:
Romana
Cod:
978-973-50-4798-6

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie