Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Psihologie / Motivationala / Cum functioneaza viata - Andrew Matthews
Cum functioneaza viata - Andrew Matthews
de Andrew Matthews
(0 opinii)
Cod produs: 978-606-44-0030-7
Autor: Andrew Matthews
Editura: Curtea Veche Publishing

Pret: 38,00 lei

Cum functioneaza viata - Andrew Matthews. Curtea Veche, 2017. Fie ca vrei mai multa fericire in viata de zi cu zi, fie ca speri sa ai succes sau doar sa intelegi de ce traiesti anumite exper...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Cum functioneaza viata - Andrew Matthews
Cum functioneaza viata - Andrew Matthews

(0 opinii)

Pret: 38,00 lei

Cum functioneaza viata - Andrew Matthews. 

Curtea Veche, 2017. 

Fie ca vrei mai multa fericire in viata de zi cu zi, fie ca speri sa ai succes sau doar sa intelegi de ce traiesti anumite experiente, Cum functioneaza viata iti ofera explicatii simple, cu influente din psihologie si din fizica cuantica, despre cum poti sa-ti indeplinesti visurile. 

Andrew Matthews, orator international, autor si ilustrator, iti indruma pasii pentru a-ti descoperi puterea de creator al propriilor experiente. Vei intelege astfel cum poti transforma un gand in realitate, care este puterea subconstientului si cum poti obtine armonie in propria viata, atragand lucrurile de care ai nevoie. 

Nimic nu este intamplator, cu siguranta nici faptul ca citesti aceasta carte, care are darul de a te invata cum sa actionezi pentru a-ti indrepta cursul vietii pe un nou fagas, bucurandu-te de fericire, de recunostinta si de pace sufleteasca. 

Andrew Matthews este un orator motivational cunoscut in intreaga lume, avand capacitatea de a antrena orice public. A tinut conferinte in mai mult de 1 000 de corporatii internationale si in peste 500 de scoli si universitati. Autor de bestselleruri, cartile sale au fost traduse in 43 de limbi. Multe dintre ideile sale sunt surse de inspiratie pentru specialistii din domeniul sanatatii mintale de pretutindeni. 


citeste mai mult
Traducere:
Nicoleta Mitrofan
An aparitie:
2017

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie