Cucerirea sociala a Pamantului
de Edward O. Wilson
(0 opinii)
Cod produs: C629
Autor: Edward O. Wilson
Editura: Humanitas

Pret: 43,34 lei

Cucerirea sociala a Pamantului, de Edward O. Wilson - carti stiinte sociale Libraria Bizantina„Numai Edward O. Wilson putea sa alcatuiasca aceasta stralucita sinteza de biologie si stiinte u...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Cucerirea sociala a Pamantului
Cucerirea sociala a Pamantului

(0 opinii)

Pret: 43,34 lei

Cucerirea sociala a Pamantului, de Edward O. Wilson - carti stiinte sociale Libraria Bizantina

„Numai Edward O. Wilson putea sa alcatuiasca aceasta stralucita sinteza de biologie si stiinte umaniste pentru a lumina necunoscutele originilor limbajului, religiei, artei si culturii.“ (Oliver SACKS)

„Curiozitatea plina de pasiune – semnul distinctiv al unei cariere remarcabile – l-a condus pe Edward O. Wilson la un sir de reflectii obligatorii asupra conditiei umane. In miezul cartii sale clocoteste tensiunea nerezolvata si de nerezolvat a speciei noastre, aceea dintre egoism si altruism. Wilson face o analiza fara cusur a fortei, deopotriva creatoare si distructiva, a mostenirii noastre biologice si avanseaza cu indrazneala o cuprinzatoare teorie a originilor culturii umane. O carte minunata pentru toti cei interesati de domeniul aflat la intersectia stiintei cu umanioarele.“ (Stephen GREENBLATT)

„De unde venim? Ce suntem? Incotro ne indreptam? Aceste intrebari celebre, asternute de Paul Gauguin pe panza giganticului sau tablou tahitian din 1897, ne introduc in materia volumului Cucerirea sociala a pamantului. Alegerea lor da seama de ambitiile lui Edward O. Wilson, care a concentrat in aceasta lucrare exceptionala rezultatele a 60 de ani de cercetare a evolutiei fiintelor umane si a insectelor sociale.“ (Clive Cookson, Financial Times)

Sursa: www.humanitas.ro

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
978-973-50-4255-4

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie