Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Fictiune / Autori straini / Cea mai frumoasa carte din lume si alte povestiri
Cea mai frumoasa carte din lume si alte povestiri
de Eric-Emmanuel Schmitt
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7368
Autor: Eric-Emmanuel Schmitt
Editura: Humanitas

Pret: 24,09 lei

Nuvela Odette Toulemonde a fost ecranizata in 2006 de catre autor, avandu-i in rolurile principale pe Catherine Frot, Albert Dupontel si Jacques Weber. Opt nuvele, opt povesti de iubire, opt...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Cea mai frumoasa carte din lume si alte povestiri
Cea mai frumoasa carte din lume si alte povestiri

(0 opinii)

Pret: 24,09 lei

Nuvela Odette Toulemonde a fost ecranizata in 2006 de catre autor, avandu-i in rolurile principale pe Catherine Frot, Albert Dupontel si Jacques Weber.

Opt nuvele, opt povesti de iubire, opt femei. De la vanzatoarea modesta la miliardara aroganta cu trecut misterios, de la sotia dezamagita la amanta sacrificata pentru binele familiei barbatului iubit, de la detinuta politic la printesa nonconformista, chipurile dragostei se schimba, desi nevoia de fericire ramane mereu aceeasi. „ Cea mai frumoasa carte din lume ... are gratia si forta vizuala ale marilor texte literare.“ ( Lire )

„Fiecare dintre povestirile acestui volum pune in lumina, cu un lirism de o prospetime unica, o ipostaza a sufletului feminin.“ ( L'Express )

„Schmitt e un povestitor innascut, care are harul de a spune povesti aparent simple, ce contin insa o adevarata filozofie de viata." ( La Libre Belgique )

„Aceste superbe povestiri ne amintesc de Maupassant prin linia narativa, finalurile neasteptate, umorul sarcastic si patrunderea psihologica.“ ( Kirkus Reviews )

citeste mai mult
Traducere:
Ileana Cantuniari
Editura:
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
9789736894121

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie