Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Carti legate in piele

Carti legate in piele

 • Noul Testament cu Psalmii, LB in piele

  Autor: Atelier
  Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa Noul Testament cu Psalmii in piele, LB - Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Culoare: Negru, Maro, Caramziu. Carte imbracata manual, ..
  Comanda aici
 • Noul Testament cu Psalmii in piele, ID

  Autor: Atelier
  Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa Noul Testament cu Psalmii in piele , ID - Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Carte legata manual, piele. Dimensiuni: 11 x..
  Comanda aici
 • Micul Ceaslov in piele, ID

  Autor: Atelier
  Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa Micul Ceaslov in piele , ID - Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Carte legata manual, piele. Dimensiuni: 11 x 16 cm..
  Comanda aici
 • Liturghier in piele, LB

  Autor: Atelier
  Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa Liturghier in piele, LB - Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Culoare: Negru, Maro, Caramziu. Carte imbracata manual, piele. Di..
  Comanda aici
 • Ceaslov, LB in piele

  Autor: Atelier
  Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa Ceaslov in piele, LB - Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Culoare: Negru, Maro, Caramziu. Carte imbracata manual, piele. Dimensiuni..
  Comanda aici
 • Carte de rugaciuni coperte din piele naturala

  Carte de rugaciuni coperte din piele naturala. Piele vopsita, o varietate de nuante si combinatii. Cartea este legata manual - piele natural..
  Comanda aici
 • Biblia legata in piele, model sfoara

  Autor: Atelier
  Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa Biblia legata in piele, model sfoara - piele naturala - Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Cartea este legata manual, in piele ..
  Comanda aici
 • Biblia legata in piele, ID

  Autor: Atelier
  Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa Biblia legata in piele, ID - Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Volum legat in piele, manual. Biblia coperte din piele Dimensi..
  Comanda aici
 • Biblia legata in piele naturala, model sfoara - editie de lux

  Autor: Atelier
  Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa Biblia legata in piele naturala, model sfoara - editie de lux - Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Cartea este legata manual, i..
  Comanda aici
 • Biblia legata in piele naturala, lucrata manual

  Autor: Atelier
  Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa Biblia legata in piele naturala, lucrata manual - model sfoara + Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Cartea este legata manual, ..
  Comanda aici
 • Biblia legata in piele naturala, editie de lux

  Autor: Atelier
  Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa Biblia legata in piele naturala, editie de lux + Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Cartea este legata manual, in piele naturala...
  Comanda aici
 • Biblia legata in piele naturala FM

  Autor: Atelier
  Editura: Institutul Biblic si de Misiune Ortodoxa Biblia legata in piele naturala - motive tematice Cartea este legata manual, in piele naturala. Modelul prezinta motive tematice.  Piele v..
  Comanda aici