Biografii

Intre timp si vesnicie. Viata parintelui Arsenie Papacioc

Intre timp si vesnicie. Viata parintelui Arsenie Papacioc, de Sorin Alpetrei - carti vieti de monahi editura Accent Print“Scrisa cu inima de ucenic, cartea cucereste prin sensibili..
Pret: 15,00 lei

Biografia unui destin misionar, Alexander Schmemann

Biografia unui destin misionar, de Alexander Schmemann - Editura ReintregireaA saptea carte tradusa in romana a renumitului preot profesor Alexander Schmeman. Perspectiva sa asupra..
Pret: 26,00 lei

Ganditori ortodocsi moderni. De la Filocalie pana in prezent, Pr. Andrew Louth

Ganditori ortodocsi moderni. De la Filocalie pana in prezent, de Pr. Andrew Louth - Editura Doxologia 2017 Volumul a fost alcatuit de un convertit la Ortodoxie, care traieste in di..
Pret: 62,00 lei

Trei vieti bizantine ale Maicii Domnului

Trei vieti bizantine ale Maicii Domnului, autori Epifanie Monahul, Simeon Metafrastul, Maxim Marturisitorul - Editura Deisis Relativa putinatate a episoadelor evanghelice care..
Pret: 20,00 lei

Tanarul Anania. „Ingerul cu barba”

Tanarul Anania. „Ingerul cu barba”, eseu biografic de Ioan St. Lazar - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina Tib.: - O arta ce contopeste, in mod gandirist, component..
Pret: 27,94 lei

Biserica Ortodoxa Romana si puterea comunista, Bogdan Georgescu

BOGDAN GEORGESCU | BISERICA ORTODOXA ROMANA SI PUTEREA COMUNISTA (1945-1964) Contributii la studiul relatiilor intre Biserica si stat COLECTIA UNIVERSITAS - SERIA ISTORIE Editura E..
Pret: 29,00 lei

Tomas Spidlik - o viata si o teologie „din toata inima”

Tomas Spidlik - o viata si o teologie „din toata inima”, coordonator Diac. Ioan I. Ica jr. - Editura Deisis Parintele Tomas Spidlik, mutat de curand la Domnul, a fost un teolo..
Pret: 12,00 lei

Bucuria de a fi rasaritean. Convorbiri cu Leonid Dragomir

Bucuria de a fi rasaritean. Convorbiri cu Leonid Dragomir, de Dan Ciachir - Editura Renasterea Cred ca simtul nuantelor, imbibat de o muzicalitate specifica, ofera „formula” stilul..
Pret: 15,75 lei

Mitropolitul Bartolomeu al Clujului (1921-2011). In memoriam

Mitropolitul Bartolomeu al Clujului (1921-2011). In memoriam, editura Renasterea - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina „Cuprinde la inceput o Cronologie si o lista ..
Pret: 27,93 lei

Acest om sfant. Impresii despre Mitropolitul Antonie - Gillian Crow

Acest om sfant. Impresii despre Mitropolitul Antonie - Gillian Crow - Editura Theosis, 2017 Traducere: Irina Monica Bazon,  Preasfintitul Parinte Macarie Dragoi Cuvant in..
Pret: 32,00 lei

Arhim. Mitrofan Baltuta – un nume nepieritor

Arhim. Mitrofan Baltuta – un nume nepieritor , coordonator PS Calinic Botosaneanul - Editura Doxologia Coordonatorul volumului comemorativ este Preasfintitul Parinte Episcop C..
Pret: 28,00 lei

Simeon Noul Teolog, Scrieri IV. Viata si opera

Simeon Noul Teolog, Scrieri IV. Viata si opera - Editura Deisis, 2006 Pentru prima data cititorul romane are la dispozitie in volumul de fata uimitoarea Viata a Sfantului Simeon No..
Pret: 26,00 lei

Profetul Mahomed. O biografie

Profetul Mahomed. O biografie , de Barnaby Rogerson - Editura Polirom Traducere de Alexandru Racu Barnaby Rogerson este autorul volumului Mostenitorii Profetului Mahomed. Cauz..
Pret: 28,85 lei

Viata cotidiana a Parintilor desertului in Egiptul secolului IV

Viata cotidiana a Parintilor desertului in Egiptul secolului IV, de Lucien Regnault - Editura Deisis La sfarsitul secolului IV de-a lungul Vaii Nilului s-a desfasurat epopeea ..
Pret: 22,00 lei

Numele lui Dumnezeu este Milostivirea. Un dialog cu Andrea Tornielli

Numele lui Dumnezeu este Milostivirea. Un dialog cu Andrea Tornielli , de Papa Francisc - Editura Trei Rolul Bisericii nu este de a condamna, ci de a permite intalnirea cu ace..
Pret: 39,00 lei

Un Serafim printre oameni. Sfantul Serafim de Sarov

Un Serafim printre oameni. Sfantul Serafim de Sarov - carti duhovnicesti Libraria Bizantina Adevaratul tel al vietii crestine este dobandirea Duhului Sfant. Negutatoriti cu acele v..
Pret: 14,45 lei

Sfantul Ilarie de Poitiers. O introducere

Sfantul Ilarie de Poitiers. O introducere, de Philippe Henne - Editura Doxologia 2017 Sfantul Ilarie (300-368) a fost cel care a reunit episcopatul din Galia, a restaurat cred..
Pret: 24,00 lei

Dragostea si vantul. Glose la Memoriile lui Valeriu Anania

Dragostea si vantul. Glose la Memoriile lui Valeriu Anania, de Aurel Sasu - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina „Ne suntem noua insine un izvor captiv. Si cine..
Pret: 28,90 lei

Sfantul Rafail, Episcop de Brooklyn, „Pastorul cel bun al oilor pierdute in America”

Sfantul Rafail, Episcop de Brooklyn, „Pastorul cel bun al oilor pierdute in America” , de Basil Essey episcop de Wichita - Editura Doxologia 2017 Sfantul Rafail ne dezvaluie c..
Pret: 24,00 lei

Sfantul Macarie al Corintului, Constantin Cavarnos

Sfantul Macarie al Corintului, de Constantin Cavarnos - Editura Doxologia Ca si în cazul Sfantului Cosma Etolianul, Sfantul Macarie a vazut marea importanta a scolii în stransa leg..
Pret: 10,00 lei

Sfantul Nicolae Velimirovici, Noul Ioan Gura de Aur 1880-1956

Sfantul Nicolae Velimirovici, Noul Ioan Gura de Aur 1880-1956. traducere de Monahia I. Theodora Videscu - carti religie si spiritualitate Libraria Bizantina „Prima si cea mai oribi..
Pret: 19,27 lei

Preot Profesor Vasile PAVALEANU | Viata Cuviosului Parinte Justin PARVU

Preot Profesor Vasile PAVALEANU    |    Viata Cuviosului Parinte Justin PARVUDOXOLOGIA – Iasi, 2019Volumul al II-lea: 1964 – 1991, Din slava in slavaC..
Pret: 50,00 lei

Drumul catre isihie. Ispita lecturii

Drumul catre isihie. Ispita lecturii, de N. Steinhardt - carti duhovnici contemporani Libraria Bizantina Blindajul harnicului chimist Trebuie spus de la bun inceput ca id..
Pret: 48,12 lei

Wer ist die Kirche? Cine este Biserica?

Wer ist die Kirche? Cine este Biserica?, de Mons. Albert Rauch - Editura ReintregireaCine este Biserica, un titlu-intrebare cu talc, pusa intentionat cu „cine” si nu cu „ce”, denot..
Pret: 23,00 lei

Biografii

Pentru cine cauta pilde, sfaturi, indrumari duhovnicesti, sau pentru cine cauta sa afle mai multe despre viata figurilor proeminente din lumea duhovnicilor si a teologilor romani sau din afara Romaniei. 

Aici gasiti pagini de jurnal si invataturi de folos, oferite de parinti romani contemporani sau de catre monahi ori teologi ce si-au dus la bun capat lucrarea dincolo de hotarele tarii noastre.