Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Carte / Psihologie / Parentala / Copilul care iti da de furca. Cinci tipuri de copii „dificili”
Copilul care iti da de furca. Cinci tipuri de copii „dificili”
de Stanley I. Greenspan, JaCqueline Salmon
(0 opinii)
Cod produs: CPPA-6750
Autor: Stanley I. Greenspan, JaCqueline Salmon
Editura: Trei

Pret: 37,57 lei

Copilul care iti da de furca. Cinci tipuri de copii „dificili”, de Stanley I. Greenspan si JaCqueline Salmon - Editura Trei Copilul tau este irascibil si pus pe harta sau e vesnic retras si ...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Copilul care iti da de furca. Cinci tipuri de copii „dificili”
Copilul care iti da de furca. Cinci tipuri de copii „dificili”

(0 opinii)

Pret: 37,57 lei

Copilul care iti da de furca. Cinci tipuri de copii „dificili”, de Stanley I. Greenspan si JaCqueline Salmon - Editura Trei

Copilul tau este irascibil si pus pe harta sau e vesnic retras si apatic? Este o fire visatoare si distrata ori una tematoare si nesigura? in oricare dintre cazuri, il vei regasi probabil intr-unul din cele cinci tipuri de copii „dificili" descrise in cartea de fata: hipersensibil, interiorizat, sfidator, agresiv si neatent. Adresandu-se parintilor cu odrasle care „le dau de furca", influentul psihanalist Stanley Greenspan ii indruma pe cei mari sa-si adapteze stilul educational la temperamentul copiilor, sa le reevalueze punctele forte, sa intareasca legaturile empatice si bazate pe incredere prin jocul interactiv (floor time) si sa impuna limite ferme si rezonabile.

Stanley I. Greenspan (1941–2010), psihiatru si psihanalist, a avut contributii importante in terapia autismului. A mai scris Nevoile esentiale ale copiilor (in colaborare cu T.B. Brazelton), tradusa la Editura Trei. JaCqueline Salmon este jurnalist la The Washington Post.

Cuprins: Mul?umiri

Capitolul 1. Nu voi sunteti cauza acestui comportament, dar puteti gasi solutia

Capitolul 2. Stadiile copilariei: un nou mod de a va intelege copiii

Capitolul 3. Copilul hipersensibil

Capitolul 4. Copilul interiorizat

Capitolul 5. Copilul sfidator

Capitolul 6. Copilul neatent

Capitolul 7. Copilul activ/agresiv

Capitolul 8. Influentele mediului si ale dietei asupra dezvoltarii copiilor

Capitolul 9. Cum identificam tipul de personalitate al copilului

Capitolul 10. Cum facem fata provocarilor Cabinete de psihologie

Sa fii parinte este cea mai grea meserie din lume. De aceea exista Parentime, locul in care te poti intalni cu alti parinti care au aceeasi dorinta ca si tine: construirea unei relatii frumoase si durabile cu copilul. Indiferent daca ai acasa un bebelus sau un adolescent, cursurile Parentime iti vor da raspunsuri si solutii la problemele pe care, inevitabil, orice parinte le intampina.

Curs de comunicare democratica: Trainingul Parintilor Eficace; Curs de interactiune prin joc cu copiii; Curs de etape de dezvoltare; Curs de prim ajutor; Curs de nutritie.

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2015
Coperta:
Brosata
Dimensiuni:
13 x 20 cm
Nr. pagini:
384
Limba:
Romana
Cod:
978-606-719-062-5

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie