Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Carti legate in piele

Psaltirea in piele format mic model unicat

Psaltirea in piele format mic model unicat, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insotita de o husa pro..
Pret: 320,00 lei

Micul ceaslov in piele model sfoara

Micul ceaslov in piele model sfoara, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insotita de o husa protectoar..
Pret: 465,00 lei

Micul ceaslov in piele model cruce brancoveneasca

Micul ceaslov in piele model cruce brancoveneasca, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insotita de o h..
Pret: 465,00 lei

Carte de rugaciuni in piele cu vitraliu Mantuitorul Iisus Hristos - Editura Scara

Carte de rugaciuni in piele naturala cu vitraliu Mantuitorul Iisus Hristos - Editura Scara, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta ..
Pret: 510,00 lei

Carte de rugaciuni in piele cu vitraliu Maica Domnului - Editura Scara

Carte de rugaciuni in piele naturala cu vitraliu Maica Domnului - Editura Scara, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectulu..
Pret: 510,00 lei

Psaltirea in piele model brancovenesc in relief

Psaltirea in piele naturala model brancovenesc in relief, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insotita..
Pret: 770,00 lei

Aghiasmatar in piele naturala model in relief

Aghiasmatar in piele naturala model brancovenesc in relief, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insoti..
Pret: 770,00 lei

Ceaslov in piele naturala model brancovenesc

Ceaslov in piele naturala model brancovenesc, cruce in relief, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine ins..
Pret: 820,00 lei

Biblia legata in piele naturala - editia aniversara 100 de ani - model unicat

Biblia editie aniversara 100 de ani legata in piele naturala, model unicat cu sfoara si cruce in relief. Piele lucioasa. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta ..
Pret: 1.071,00 lei

Biblia legata in piele naturala - editia centenara - model unicat

Biblia editie centenara legata in piele naturala, model unicat cu sfoara si cruce in relief. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului.  ..
Pret: 1.071,00 lei

Suport pentru carte din lemn de castan (analog) - Sfantul Munte Athos

Suportul pentru carte este realizat de catre un monah de la Sfantul Munte Athos, lucrat in lemn de castan. Suportul poate sluji la asezarea unei carti ori chiar a unei icoane, ..

Carte de rugaciuni coperte din piele naturala

Carte de rugaciuni coperte din piele naturala.  Piele vopsita, o varietate de nuante si combinatii.    Cartea este legata manual - piele naturala - modele u..
Pret: 145,00 lei

Biblia legata in piele naturala - timbru sec/folio

Biblia legata in piele naturala - timbru sec/folio + Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Cartea este legata manual, in piele naturala. Modelul poate fi im..
Pret: 360,00 lei

Aghiasmatar, LB in piele

Aghiasmatar, LB in piele - carti legate in piele la atelierul propriu.  Culoare: Negru, Maro, Caramziu. Carte imbracata manual, piele. Dimensiuni: 18 x 24 cm..
Pret: 390,00 lei

Biblia Anania cu coperte din piele

Biblia Anania legata in piele naturala - timbru sec/folio + Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa Cartea este legata manual, in piele naturala. Modelul poat..
Pret: 480,00 lei

Psaltirea in piele model sfoara

Psaltirea in piele model sfoara, format mediu, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insotita de o husa ..

Carte de rugaciuni cu scris mare in piele cu vitraliu

Carte de rugaciuni cu scris mare in piele naturala, cu vitraliu, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insoti..
Pret: 510,00 lei

Carte de rugaciuni in piele model cu sfoara

Carte de rugaciuni in piele model cu sfoara si cruce in relief. Obiect unicat, realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea..
Pret: 357,00 lei

Mic molitfelnic in piele naturala, model sfoara

Mic molitfelnic in piele naturala, model sfoara, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insotita de o hus..

Mic molitfelnic in piele naturala, model cruce brancoveneasca

Mic molitfelnic in piele naturala, model cruce brancoveneasca, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine ins..
Pret: 465,00 lei

Psaltirea in piele naturala model sfoara format mediu

Psaltirea in piele naturala model sfoara, format mediu, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insotita d..

Panihida in piele naturala model in relief

Panihida in piele naturala model in relief, obiecte realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insotita de o husa pr..
Pret: 490,00 lei

Ceaslov in piele naturala model brancovenesc in relief

Ceaslov in piele naturala model brancovenesc in relief, obiect realizat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insotita d..

Ceaslov in piele naturala model in relief

Ceaslov in piele naturala model in relief, obiect lucrat manual. Cotorul cartii este poleit, sporind caracterul de eleganta a obiectului. Cartea vine insotita de o husa protec..