Biblia

Biblia lui Serban Cantacuzino

Biblia adeca Dumnezeiasca Scriptura a Vechiului si Noului Testament sau Biblia lui Serban Cantacuzino - Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa.Bucuresti, 2018. Tiparita..
Pret: 251,00 lei

Biblia sau Sfanta Scriptura (053)

Biblia sau Sfanta Scriptura (053) - Editura Institutului Biblic si de Misiune OrtodoxaTiparita cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Roman..
Pret: 50,20 lei

Biblia sau Sfanta Scriptura (073)

Biblia sau Sfanta Scriptura (073), editie 2008 - Editura Institutului Biblic si de Misiune OrtodoxaTiparita cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii O..
Pret: 67,00 lei

Biblia sau Sfanta Scriptura cu fermoar

Biblia sau Sfanta Scriptura cu fermoar, editura Insitutului Biblic - carti de cult Editura PatriarhieiTiparita cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Biserici..
Pret: 100,41 lei

Biblia - editia omagiala - 100 de ani de la Marea Unire

Biblia - editia omagiala - 100 de ani de la Marea UnireEditura Institutului Biblic si de Misiune OrtodoxaCarte aparuta cu aprobarea Sfantului Sinod. Versiunea de fata are la b..
Pret: 92,00 lei

Noul Testament cu Psalmii, editie 2015 (scris mare)

Noul Testament cu Psalmii, editie 2015 (scris mare) - Editura Institutului Biblic si de Misiune OrtodoxaNoul Testament cu Psalmii, in format mare (053). Dimensiuni: 13 x 18,5 ..
Pret: 36,90 lei

Biblia alba (053) cu cotorul poleit (gold)

Biblia alba (053) cu cotorul poleit (gold), editie 2015 - Editura Institutului Biblic si de Misiune OrtodoxaTiparita cu aprobarea Sfantului Sinod si cu binecuvantarea Preafericitul..
Pret: 75,50 lei

Biblia sau Sfanta Scriptura (053) cu cotorul poleit (gold)

Biblia sau Sfanta Scriptura (053) cu cotorul poleit (gold), editie 2015 - Editura Institutului Biblic si de Misiune OrtodoxaTiparita cu aprobarea Sfantului Sinod si cu binecuvantar..
Pret: 75,50 lei

Biblia Alba (073)

Biblia Alba (073), cartea aparuta cu aprobarea Sfantului Sinod - Editura Institutului Biblic si de Misiune OrtodoxaBiblia 073 gold alba apare cu binecuvantarea Preafericitului Pari..
Pret: 72,00 lei

Biblia Anania

Biblia sau Sfanta Scriptura - Bartolomeu Valeriu Anania. Editura Institutului Biblic. Carte aparuta cu binecutantarea Sfantului Sinod si al Preafericitului Patriarh ..
Pret: 117,15 lei

NOUL TESTAMENT CU PSALMII, editie 2019

INTRU SLAVA SFINTEI SI CELEI DE O FIINTA SI DE VIATA FACATOAREI SI NEDESPARTITEI TREIMINOUL TESTAMENT CU PSALMIIPUBLICATA CU APROBAREA SFANTULUI SINOD SI CU BINECUVANTAREA PREAFERI..
Pret: 36,90 lei

Biblia

Aici gasiti Biblia sau Sfanta Scriptura, tiparita cu aprobarea Sfantului Sinod si cu binecuvantarea Preafericitului Patriarh Daniel si aparuta la Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa. 

Biblia ortodoxa face parte din cartile de cult folositoare oricarui crestin, reprezentand una dintre cartile care nu ar trebuie sa lipseasca din casa niciunui crestin. Biblia cuprinde Vechiul Testament si Noul Testament. 

Ca format, avem Biblia mica si medie (grena sau alba), Biblia cu fermoar, Biblia cu scris mare (pentru batrani). Tot aici gasiti si Biblia Anania, cu comentariile Inaltpreasfintitului Mitropolit Bartolomeu Anania. 

 

Pentru comenzile online, oferim livrare prin curier rapid oriunde in Romania. Pentru cei care vor sa ne viziteze, magazinul nostru de carti ortodoxe se gaseste in Str. Bibescu Voda, nr. 20, Sector 4, Bucuresti, in apropiere de Piata Unirii si chiar langa Facultatea de Teologie Justinian Patriarhul.