Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

CARTE DE RUGACIUNI PENTRU COPII | Apare cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop MACARIE DRAGOI al Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord

0 opinii / Scrie o opinie
  • 10,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

CARTE DE RUGACIUNI PENTRU COPII    |    Apare cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop MACARIE DRAGOI al  Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord

Editura FELICITAS - Editura Via, Colectia junior​​​​​​​

||||

Extras din Cuvant de binecuvantare

Iubite copilas, fratior mai mic al lui Hristos, ai la indemana o carte cu totul deosebita, dupa care vei deprinde o foarte frumoasa arta: cea a rugaciunii. Rugaciunea te va purta in bratele Parintelui Ceresc si te va face sa ai parte de imbratisarea calda a Maicii lui Dumnezeu. Prin rugaciune vorbesti direct cu Dumnezeu, cu Preacurata Fecioara, cu sfintii.

Stii ca Domnul este Creatorul nostru si al lumii in care traim. El este Cel care ne-a dat viata si ne-a purtat de grija din chiar prima secunda a venirii noastre in existenta. De la El vine tot binele si prin El alungam orice fel de rau. Iar noi stim ca Mantuitorul a spus, mahnindu-Se asupra celor care ii opreau pe copii sa vina la El: Lasati copiii sa vina la mine si nu-i opriti, caci a unora ca acestia este imparatia lui Dumnezeu (Marcu 10, 13). Asadar, Domnul iti asteapta ruga si tu vei gasi, in El, Prietenul si Protectorul tau cel mai bun si intotdeauna disponibil, gata sa te asculte.

Este binecuvantat sa te rogi pentru toate lucrurile bune pe care le doresti pentru tine si pentru cei dragi ai tai: pentru parinti, frati, surori, pentru prieteni, pentru educatori, pentru toti cei care fac parte din viata ta. Dar, nu uita ca noi suntem aici, in aceasta lume, doar in trecere, si ca destinatia noastra, a tuturor, este Imparatia Cerurilor pe care Hristos a pregatit-o pentru noi, acolo unde ne asteapta alaturi de toti sfintii. Tu insuti esti, la fel ca parintii tai si ca strabunii tai, cetatean al Raiului.