Biserica din spital. Dialoguri
de Dan Ciachir si Pr. Mircea Gelu Buta
(0 opinii)
Cod produs: CTD-2190
Autor: Dan Ciachir si Pr. Mircea Gelu Buta
Editura: Anastasia

Pret: 13,65 lei

Biserica din spital. Dialoguri, de Dan Ciachir si Pr. Mircea Gelu Buta - Editura Fundatiei Anastasia, 2004 Biserica din spital este un dialog firesc, sincer, lipsit de emfaza, intre doua per...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Biserica din spital. Dialoguri
Biserica din spital. Dialoguri

(0 opinii)

Pret: 13,65 lei

Biserica din spital. Dialoguri, de Dan Ciachir si Pr. Mircea Gelu Buta - Editura Fundatiei Anastasia, 2004

Biserica din spital este un dialog firesc, sincer, lipsit de emfaza, intre doua personalitati care, desi apartin, geografic si profesional, unor zone diferite, au in comun asumarea Evangheliei lui Hristos. Un apologet taios sta fata in fata cu un medic de prestigiu, care se singularizeaza in breasla printr-o inteligenta a credintei, ale carei roade sunt vizibile in realizarile sale: capela purtand hramul Sfantului Evanghelist Luca, monumentul Praguri-, opera a artistului Maxim Dumitras, doua simpozioane consacrate raportului dintre medicina si teologie si, nu in ultimul rand, atmosfera crestina din spitalul pe care-l conduce.

Cartea de fata, care se citeste deopotriva cu placere si profit in ordinea cunoasterii, nu este destinata doar unui public de -specialisti-. in cuprinsul ei gasim pagini de o indiscutabila autenticitate, care intretin tensiunea unei constante meditatii: ce este boala, ce este sanatatea, care sunt posibilitatile si limitele actului medical etc.? In subtext putem descoperi o convingatoare pledoarie pentru o medicina crestina, adica o medicina in care normele deontologice consuna cu principiile evanghelice.

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2004
Coperta:
Brosata
Dimensiuni:
11 x 18 cm
Nr. pagini:
96
Limba:
Romana
Cod:
973-682-076-9

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie