Arta de a trai colorat
de Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix
(0 opinii)
Cod produs: C166
Autor: Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix
Editura: Humanitas

Pret: 47,20 lei

Aceasta carte absolut fascinanta vizual, cuprinzand peste 400 de ilustratii color, impartita in cinci capitole, recurge la ochiul format al lui Gilles de Chabaneix pentru a evidentia folosir...
citeste mai mult

Arta de a trai colorat
Arta de a trai colorat

(0 opinii)

Pret: 47,20 lei

Aceasta carte absolut fascinanta vizual, cuprinzand peste 400 de ilustratii color, impartita in cinci capitole, recurge la ochiul format al lui Gilles de Chabaneix pentru a evidentia folosirea culorii nu numai in interioare, ci si in natura si in mediul citadin, in numeroase locuri si culturi.

Calatoria in lumea culorilor incepe cu o concentrare asupra formelor si texturilor monocrome, continuand cu nuantele de albastu care in combinatie cu albul creaza o senzatie care exprima intreaga cultura mediteraneeana. Apoi vin rosurile si rozurile in chip de culori ale luxului si traiului bun. Nuantele de galben si verde aduc in casa soarele si lumina naturala. In final, sarbatoarea vizuala se desavarseste cu un capitol are ilustreaza culorile provenite mai ales din materii naturale, transformand acest volum somptuos intr-un elogiu adus artei de a trai.

citeste mai mult
Traducere:
Dana Ligia Ilin
Editura:
An aparitie:
2008
Dimensiuni:
21.5x23.5 cm
Limba:
Romana
Cod:
9789735020606

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie