Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Arta si arhitectura / Fotografie / Album Bucurestii la fotograf - Portraits of Bygone Bucharest
Album Bucurestii la fotograf - Portraits of Bygone Bucharest
(0 opinii)
Cod produs: WST-1677

Editura: Alexis

Pret: 450,00 lei

Album Bucurestii la fotograf - Portraits of Bygone Bucharest , album de fotografie - Editura Alexis O splendida selectie de planse fotografice cu imagini din Bucurestiul epocii trecute. Pers...
citeste mai mult

Album Bucurestii la fotograf - Portraits of Bygone Bucharest
Album Bucurestii la fotograf - Portraits of Bygone Bucharest

(0 opinii)

Pret: 450,00 lei

Album Bucurestii la fotograf - Portraits of Bygone Bucharest , album de fotografie - Editura Alexis

O splendida selectie de planse fotografice cu imagini din Bucurestiul epocii trecute. Personalitati si stiluri arhitectonice care uimesc. Inca. Va invitam sa rasfoiti ultimul nostru album, in editie bilingva, romana - engleza, in viziunea celor mai renumiti fotografi interbelici, Nicolae Ionescu si Iosif Berman si in interpretarea plina de inspiratie si savoare ale lui Dan C. Mihailescu (omul care aduce cartea la ProTv).

Albumul se prezinta ca o "carte obiect", intr-un concept unicat , o cutie cu 50 de coli de dimensiuni mari (30X40 cm), dezvaluind un Bucuresti al contrastelor, intins pitoresc de la Palat la periferie. Fiecare coala are pe o fata o fotografie exceptionala, ca si expresie artistica, dar si ca document de epoca, iar pe celalta fata extrase din presa vremii care "comenteaza" respectiva fotografie.

Daca fotografiile lui Nicolae Ionescu sunt pline de strigate, mirosuri si culori vii pe care le poţi doar imagina, cele ale lui Iosif Berman (fotograful Casei Regale a Romaniei) sunt dominate de alb/negrul hainelor de gala, marturie a unei lumii aristocrate, care urma sa dispara in scurt timp, dar care dirija soarta Romaniei de atunci.

Cu o prefata de Ioana Parvulescu. Intoducere de Emanuel Badescu. Fotografii vorbite de Dan C. Mihailescu.

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2014
Cod:
LB_CAF_0001

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie