Adolescenta, feciorie, casatorie
de Arhim. Simeon KRAIOPOULOS
(0 opinii)
Cod produs: CTDB-226
Autor: Arhim. Simeon KRAIOPOULOS
Editura: Bizantina

Pret: 35,00 lei

Tema casatoriei ramane mereu actuala, mereu problematica si, fara indoiala, fundamentala. Cartea de fata ofera o abordare foarte realista a problemelor complexe ce tin de insotirea barbatulu...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Adolescenta, feciorie, casatorie
Adolescenta, feciorie, casatorie

(0 opinii)

Pret: 35,00 lei

Tema casatoriei ramane mereu actuala, mereu problematica si, fara indoiala, fundamentala.

Cartea de fata ofera o abordare foarte realista a problemelor complexe ce tin de insotirea barbatului cu femeia in casatorie. Trupul si imboldurile trupesti constituie o problema careia teologia Bisericii trebuie sa-i dea o solutie, fara a-l demoniza.

Nu este usor sa proiectezi starea reala a lucrurilor intr-o lumina pozitiva, mai ales intr-o epoca in care relatia dintre barbat si femeie cunoaste stari decadente greu de inchipuit. Mijloacele de propagare in masa ‘vand’ lumii, si in special tinerilor, pe toate canalele, imaginea hidoasa a relatiei dintre barbat si femeie. O fac cu o presiune maxima si cu o eficienta careia nu poate să-i reziste nimeni.

Autorul prezentei lucrari, trateaza pe larg acest subiect, atat ca pe o problema care-I framanta si ii chinuieste pe adolescenti, cat si ca pe o problema care trebuie clarificata, in perspectiva optiunii tinerilor intre casatorie si monahism.

Cartea Parintelui Simeon este in vremurile noastre o carte foarte utila tinerilor, dar si educatorilor, parintilor, profesorilor si preotilor.

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2010
Limba:
Romana
Cod:
978-606-8112-04-6

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie