A treia prezenta
de Helene Guisan-Demetriades
(0 opinii)
Cod produs: CTD-2103
Autor: Helene Guisan-Demetriades
Editura: Anastasia

Pret: 9,16 lei

A treia prezenta , de Helene Guisan-Demetriades - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina In Imparatie, dupa regulile unei algebre dumnezeiesti, semnele se inverseaza. Minusul ...
citeste mai mult

A treia prezenta
A treia prezenta

(0 opinii)

Pret: 9,16 lei

A treia prezenta , de Helene Guisan-Demetriades - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina

In Imparatie, dupa regulile unei algebre dumnezeiesti, semnele se inverseaza. Minusul devine plus. Cel mai mic se arata a fi cel mai mare. A fi inseamna mult mai mult decat a face, Eva devine Maria, iar crucea, invierea. Imparatia inseamna libertatea fara stavile in inima omului prin forta iertarii, inseamna evadarea in afara determinismului patimilor omenesti, inceputul unei istorii cu totul noi. Imparatia inseamna lumea unitatii, a transparentei, a armoniei inimilor. Vor cadea ingradirile ridicate de egoism.

Se vor prabusi zidurile inaltate de neintelegere si interpretari gresite. „Simt ceea ce simti si tu, ma doare piciorul tau bolnav. Aud fiecare gand al tau in linistea vorbelor, fara sa am nevoie de cuvinte. Nimic nu ne mai desparte de acum inainte. Asemeni frunzelor de plop, egale sub adierea vantului varatic, vibram impreuna intr-un da nesfarsit.

E bine.” Lumea trebuie construita si reconstruita in fiecare zi, intr-o tensiune fara sfarsit, dupa chipul si asemanarea Imparatiei, adica dupa chipul si asemanarea unei lumi aidoma cu vointei lui Dumnezeu. Ea ne e data mereu alta. Chiar astazi pot sa ne vina gandurile ce vor duce la rensterea ei. Exista un potential nemaivazut in ceea ce inca nu este , in ceea ce nu a fost niciodata si poate, intr-o zi, purtat de aceasta asemanare, se intruchipeaza si ia forma.

(Helene Guisan-Demetriades)

citeste mai mult
Limba:
Romana
Cod:
863

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie