Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Religie / Patristica / Viata in Hristos, dupa Sfantul Grigorie Palama - Mitropolia Tesalonicului
Viata in Hristos, dupa Sfantul Grigorie Palama - Mitropolia Tesalonicului
(0 opinii)
Cod produs: C_PB_0010

Editura: Sfintei Biserici Mitropolitane „Sfantul Grigorie Palama”

Pret: 30,00 lei

Viata in Hristos, dupa Sfantul Grigorie Palama - Mitropolia Tesalonicului, Biserica Mitropolitana a Sfantului Grigorie Palama. Fragmente din textele Sfantului, care au fost prezentate in adu...
citeste mai mult

Viata in Hristos, dupa Sfantul Grigorie Palama - Mitropolia Tesalonicului
Viata in Hristos, dupa Sfantul Grigorie Palama - Mitropolia Tesalonicului

(0 opinii)

Pret: 30,00 lei

Viata in Hristos, dupa Sfantul Grigorie Palama - Mitropolia Tesalonicului, Biserica Mitropolitana a Sfantului Grigorie Palama. 

Fragmente din textele Sfantului, care au fost prezentate in adunarile Tinerilor din cadrul Centrului Spiritual al Bisericii Mitropolitane. 

Sub indrumarea Arhimandritului Metodie Alexiu, Doctor in teologie. 

Editia a doua, revizuita si imbunatatia. 

Tesalonic, 2018. 


Fara nicio indoiala, tinerii de astazi si credinciosii in general cauta cuvantul autentic, care se gaseste in traditia patristica a Bisericii Ortodoxe, cu caracterul ei mistic de viata in Hristos. Sfintii Parinti cunosteau care este intelesul mai adanc al vietii crestine, deoarece erau oameni care se rugau cu tarie, uniti cu Hristos si intre ei, „traitori cu Duhul”, si de aceea prezenta lor era si este lucratoare de-a lungul timpului. 

Intr-o epoca a confuziei si a tulburarii spirituale, care are ca rezultat saracirea interioara, criza globala actuala din toate punctele de vedere, lipsa adevaratei bucurii, intelegerea stresanta si risipita in multe lucruri, precum si comportamentul omului modern, cuvantul Sfantului Grigorie Palama ne readuce in adevar. Cuvant simplu, care poate fi inteles si primit de fiecare dintre noi. Cuvantul acesta este plin de intelepciunea adevarata si experienta Sfantului Duh. 

citeste mai mult

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie