Libraria Bizantina / Carte / Psihologie / Parentala / 7 pentru o viata. Cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru copilul tau
7 pentru o viata. Cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru copilul tau
de Gabriela Ciucurovschi
(0 opinii)
Cod produs: CPPA-6758

Pret: 17,34 lei

7 pentru o viata. Cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru copilul tau, de Gabriela Ciucurovschi - carti psihologia parentala Libraria Bizantina Cartea priveste atat dezvoltar...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)

7 pentru o viata. Cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru copilul tau, de Gabriela Ciucurovschi - carti psihologia parentala Libraria Bizantina

Cartea priveste atat dezvoltarea copilului cat si pe cea a parintelui, pentru ca in acest proces al cresterii si educarii copilului, al dezvoltarii unui relatii intre cei doi, parintele nu este doar mentor ci si invatacel.

Unicitatea cartii tine de felul in care autoarea imbina psihologia cu spiritualitatea si usurinta cu care transmite principii de viata intr-un limbaj accesibil. Indiferent de varsta pe care o aveti, de cat de mici sau de mari sunt copii dvs., cartea are darul de a va face sa va regasiti permanent in situatii in care sunteti parinte sau copilul parintilor dumneavoastra. 7 PENTRU O VIATA este una din acele carti generoase care poate aduce beneficii pe termen lung atat copiilor cat si parintilor.

“Pentru ca un copil sa fie un rod frumos si implinit, e nevoie ca radacinile din care a pornit acest rod sa fie ele insele frumoase si implinite.” (Gabriela Ciucurovschi, psihosociolog, autorul cartii 7 Pentru viata)

Cartea te prinde pentru ca este simpla, clara si la obiect. Autoarea se adreseaza parintilor obisnuiti, nu doar celor pasionati de psihologie si educatie. Astfel lucrarea umple un gol in domeniul formarii in "meseria de parinte". Nicoleta Gheorghe, psiholog Cand am citit cartea m-am simtit de parca ar fi fost scrisa pentru mine.

Capitolul despre Rugaciune l-am gasit atat de frumos, incat nu am vrut sa mai citesc nimic dupa el pentru a nu alunga impresia lasata. Elisabeta Popa 7 PENTRU O VIATA este o carte pentru parintii care cauta raspunsuri legate de educatia si dezvoltarea copiilor lor, dar si pentru oricine doreste sa se cunoasca si sa se inteleaga pe sine. 

Gabriel Tanasa

citeste mai mult
Autor:
Gabriela Ciucurovschi
Editura:
Benefica
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
978-606-92754-7-4

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie