Vreau sa schimb lacrimile voastre in bucurie. Antologie de cuvinte duhovnicesti ale Parintelui Arsenie Boca
(0 opinii)
Cod produs: C1645

24,99 lei

Vreau sa schimb lacrimile voastre in bucurie. Antologie de cuvinte duhovnicesti ale Parintelui Arsenie Boca, volum aparut la editura AgatonEditie ingrijita de Natalia CorleanPrin aceasta „An...
citeste mai mult

Cantitate:

Vreau sa schimb lacrimile voastre in bucurie. Antologie de cuvinte duhovnicesti ale Parintelui Arsenie Boca, volum aparut la editura Agaton

Editie ingrijita de Natalia Corlean

Prin aceasta „Antologie” de cuvinte duhovnicesti ale Sfintiei Sale, ingrijita de d-na Natalia Corlean si publicata la Editura Agaton din Fagaras, pare-se ca Parintele Arsenie vine inca o data inspre noi toti, „in zbor”, cu carbunele harului ceresc si dumnezeiesc in mâini, schimbându-ne lacrimile in bucurie si dovedindu-ne ca de dincolo ne ajuta mai mult, precum ne-a si incredintat. Noi sa fim in templu, precum Isaia, adica in Ortodoxie!

Binecuvântare cititorilor, rasplata ostenitorilor si mântuire implinitorilor!

Cu arhiereasca binecuvântare,

† DANIIL

Sinaia, 14 februarie 2014                            

Episcop-loctiitor al Daciei Felix

„Eu nu va dau neaparat canoane, matanii, rugaciuni si post, ci va indemn sa va schimbati purtarile si sa-I multumiti lui Dumnezeu pentru crucea pe care v-a dat-o. Vreau sa schimb lacrimile voastre in bucurie, caci multumind lui Dumnezeu de toate durerile si schimbându-va purtarile, va veti bucura.”

”Sa fii in lume, dar totdeauna mai presus de lume. Nu ingusta rostul vietii numai la idealuri pamântesti! Implineste-le si pe acelea, dar totdeauna fii mai presus de ele! Din cauza nestatorniciei lor, a conflictelor cu rautatea si infirmitatea lumii, trebuie sa-ti asiguri viata in Dumnezeu, care nu te minte, cum te minte mai sus pomenita lume.”

„In necazuri bucurati-va! Caci celui lamurit in caile lui Dumnezeu, tot ce i se intâmpla, spre mai multa lumina i se face, ori pricepem, ori nu pricepem aceasta. Grija noastra sa fie: de a nu strica ce ne tocmeste Dumnezeu.”(Parintele Arsenie Boca)

Editura:
Agaton
An aparitie:
2014
Limba:
Romana
Cod:
9789731981550

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie