Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Vin Vestitor de Oprisor. Crama Oprisor

Mai multe poze

Vin Vestitor de Oprisor. Crama Oprisor
150,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Vin Vestitor de Oprisor. Crama Oprisor

 

Vestitor, vin care vine in sticla magnum, un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot care, face legatura cu gamele superioare de la Oprisor, atat sub aspectul pretului cat si al prezentarii olfactiv-gustative:

Aspect (Culoare): un rubiniu de intensitate medie spre inchisa, cu tente clare.

Nas: De intensitate medie, parca inca nedezvoltat complet, cu note de condiment, vanilie, cafea si piele in prima instanta, lasand apoi loc fructelor de padure plus visine si ceva prune verzi.

Gust: Atacul este mai domolit decat al Cabenret-ului de mai sus, corpul este deja mai greu, dincolo demediu. Se simte nota suplimentara de calitate si complexitate. Totusi nu este un vin extrem de lucrat, se lasa descoperit usor: cu arome fructate de afine, coacaze, visine coapte si prune, armonios integrate cu ceva vanilie, cacao si piper. Alcool este bine integrat in corp, vinul aratand un postgust mediu in aceleasi tipare fructate de mai sus plus ceva note dulci.

Un vin bun, minim o clasa mai sus fata de Caloian-uri. In privinta raportului pret calitate (RPC) depinde de cat puteti sa beti. Din ce stiu, se gaseste doar la sticle Magnum de 1.5l, in jur de 70-80 de lei. Daca ar fi sa calculam cat este o sticla obisnuita, adica in jur de 35-40 lei, RPC este acceptabil. Personal insa, eu nu cumpar magnum-uri, desi exista posibilitatea ca acestea sa evolueze mult mai bine in timp, pentru un plus de sofisticare pe palat, inlaturand senzatia de “mai e nevoie de inca ceva in plus” de mai sus.

 

Descriere

Autor: --

Traducere: --

Editura: --

An aparitie: --

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: --

Cod: CO_VO_0001

SUGESTII